fbpx

Wilde Wereld

Een kleurrijk stilleven

‘Celebrate diversity’ is de gedachte achter de kleurlijn Wilde Wereld. Een inspirerende, persoonlijk stijl, waar verschillende tijdperken en culturen harmonieus samen komen. Typerend voor deze kleurenmood zijn de tegenstellingen: een modern interieur met etnische technieken of oude ambachten, uitgevoerd in nieuwe kleuren en materialen. Matte en glanzende afwerkingen. Robuuste materialen als beton en hout naast verfijnd rastermetaal of mooi geweven stoffen. Het kleurbeeld van Wilde Wereld is multi-color, maar zeker niet kakelbont. De meest opvallende trendkleuren in deze lijn zijn koraalrood en electric blauw. Heel vernieuwend in combinatie met olijfgroen of warmbruin.

Een kleurrijk stilleven

Een stilleven in blauwgroen, een vormenspel in rechte en ronde vormen. Typisch 2018! De eyecatchers zijn het fluwelen stoeltje van Woood en de geverfde (H03320) “vis” planten standaard, met keramiek uit de BRYNXZ collectie.

Celebrate diversity

Een grafisch plaatje in felle kleuren. Het strakke lijnenspel van de wand in oranje rood/koraal (H00710) en groen (H02110), het witte dressoir en de latjes tafel wordt hier zacht onderbroken door de porseleinen afwasfles in zachtroze van Foekje Fleur, de Uashmama papierenzak met ‘Mickey Mouse’ cactus en de keramieken kaketoe van &klevering.

Tegenstellingen in kleur en sfeer

Als tegenhanger tegen het wit en koraal (H00710) een olijfgroene stoel met een mooi zijden kussen met een pauwenveren dessin. Accessoires met een etnische achtergrond maken het plaatje compleet

Warm & exotische hal

De basiskleur tabak bruin (P07150) geeft deze hal een warm en exotisch gevoel mee. Juist door de combinatie met groen, kobaltblauw en steenrood is het kleurig, maar zeker niet kakelbont. De bamboe spiegel is van HK-living hier gecombineerd met een moderne noten houten kapstok. De mix is eclectisch te noemen.

Vintage & bohemian

De groene vintage fauteuil van Kare-design is hier een echte eye-catcher. Die mooi afsteekt tegen de tabaksbruine kleur (P07150) van de wand. De mix van prints maakt het bohemian/etnisch. Het steenrood in het kussen in de stoel geeft een mooi tegenwicht aan het groen.

Meer kleurinspiratie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.