fbpx

'...onze muurvoorstrijk is aankleurbaar en bespaart je één laag muurverf'

De productontwikkelaars van Wijzonol zijn continu bezig met het ontwikkelen van slimme oplossingen.

De Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is een goed dekkend voorstrijkmiddel die meer op een muurverf lijkt. Door zijn uitgekiende werking vermindert de zuiging op de ondergrond sterk en dit spaart een extra laag muurverf uit.

Deze voorstrijk is met name geschikt voor steenachtige ondergronden die licht poederend of poreus zijn of een sterk zuigend vermogen hebben, zoals gipsplaten, beton, metsel- en pleisterwerk. De Muurvoorstrijk Aankleurbaar is geschikt voor binnen en buiten en kan met iedere binnenmuurverf van Wijzonol worden afgewerkt. Kortom de Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is in iedere gewenste kleur te maken en in 2 lagen ben je echt klaar.

Extra tip

Is ook heel geschikt als hechtingslaag tussen wand en behang als je wilt behangen. De Muurvoorstrijk Aankleurbaar geeft een goede hechting en heft de zuiging op. Daarnaast kan deze muurvoorstrijk en muurverf in één op de juiste kleur worden gemengd, zodat de vervelende witte randjes tussen 2 behangbanen verleden tijd zijn.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.