fbpx

April: tijd voor een verfinspectie

Het schilderen van de buitenzijde van je woning is een behoorlijke klus. De levensduur van je schilderwerk kun je verlengen, door ieder voorjaar het schilderwerk op mogelijke gebreken te controleren. Bij het Wijzonol Vakverf Servicepunt staat het voorjaar in het teken van een grondige verfinspectie en verfadvies.

De professionals van het Wijzonol Vakverf servicepunt komen bij je thuis voor een inspectie van het buitenschilderwerk. Bovendien ontvang je een verfadvies, zodat je precies weet wat je moet doen om langer te genieten van het schilderwerk. In het verfadvies staat welke onderdelen je wel en niet hoeft te schilderen en hoe je dat moet doen.

Signaleer je één van de volgende “gebreken”:

  • Het schilderwerk glans minder en wordt doffer
  • Het schilderwerk vertoont beschadigingen, zoals loszittende lagen, blaren, gaatjes of scheurtjes
  • De verflaag geeft af, als je er met een natte doek overheen wrijft
  • Je ziet loslatende kitnaden
  • Je ontdekt houtrot

Dan is het tijd om actie te ondernemen. Door op tijd actie te ondernemen, bespaar je veel tijd en geld. Ga naar het dichtstbijzijnde Wijzonol Vakverf Servicepunt en vraag om die vrijblijvende verfinspectie.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.