fbpx

De ambacht van het schilderen op een Delfts Blauwe tegel

Hoogwaardige hand beschilderde tegels van Royal Delft voor de Wijzonol schilder

Samen met de Porceleyne Fles, ook wel bekend als Royal Delft, wordt de Wijzonol schilder in het zonnetje gezet. Tijdens het buitenschilderseizoen konden schilders hun favoriete spreuk insturen. Nu is het tijd om de spreuken op een echt hand beschilderde tegel te graveren en de schilder te verrassen met een Delfts Blauwe tegel met zijn/haar eigen spreuk.

Een onvergetelijk buitenschilderseizoen maak je samen

Als oer-Hollandse verfproducent geven we een uniek geschenk aan de Wijzonol schilder. We hebben ontzettend veel leuke, gevatte en grappige spreuken binnen gekregen. Elke week werd een weekwinnaar bekend gemaakt met de spreuk van de week. De spreuken kun je vinden in de Spreuken Galerij. Bezoekers konden hier zelf ook stemmen op hun favoriete spreuk. In het najaar worden de leukste spreuken op een tegel handbeschilderd en uitgegeven aan de inzenders. Hierover wordt met iedereen persoonlijk contact gezocht.

Bekijk alle spreuken op de pagina

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.