fbpx

Een vlek verwijderen is gemakkelijk met Extra Reinigbare Muurverf

Ideaal voor bijvoorbeeld klaslokalen en wachtruimtes in de zorg: de Extra Reinigbare Muurverf van Wijzonol. Met lauwwarm water en een zachte doek verwijder je de meest uiteenlopende vlekken. Zelfs moeilijke vlekken, zoals sporen van schoenzolen zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat de matte uitstraling van de muur wordt aangetast.

De matte muurverf is gemakkelijk aan te brengen met een roller of kwast en is geschikt voor het plafond, wanden van gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De dekking is uitstekend. De Wijzonol Extra Reinigbare Muurverf heeft schrobvastheidsklasse 1.Na een doordroging van 30 dagen is de verflaag sterk genoeg om allerlei soorten vlekken weerstand te bieden. Er is daarvoor geen speciale cleaner nodig. Een zachte doek, lauwwarm water en eventueel en neutraal reinigingmiddel is voldoende. De ideale muurverf voor ruimtes waar veel gebruik van wordt gemaakt, bijvoorbeeld in de zorg, horeca en in het onderwijs.

De Extra Reinigbare Muurverf is vanaf eind juni verkrijgbaar bij de grossier. Speciaal voor de schilder is er een introductieactie.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel dit product
Reviews over
Een vlek verwijderen is gemakkelijk met Extra Reinigbare Muurverf

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.