Medewerker Technische Dienst

Heb jij ervaring in de technische dienst, als storingsmonteur of als onderhoudsmonteur? Dan hebben wij een uitdagende baan met verantwoordelijkheid voor jou!

In samenwerking met het Hoofd Technische Dienst en je TD collega’s verzorg je onderhoud en reparaties aan onze productielijnen, bedrijfsinstallaties en machines. Ook word je ingezet voor (kleinere) facilitaire reparaties en werk je mee aan realisatie van diverse investeringsprojecten op het gebied van nieuwbouw en machines. Volop afwisseling dus!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde MTS/MBO opleiding in de richting van elektrotechniek of werktuigbouw;
  • Kennis van productieprocessen en productiemachines;
  • Kennis en ervaring in onder anders hydrauliek, pneumatiek, aandrijftechniek en elektronische aansturing;
  • Kennis van lastechnieken;
  • Je bent vasthoudend, een doorzetter, resultaatgericht, flexibel en hebt er geen moeite mee om onder druk te werken.

Wat bieden wij

Wij bieden je een functie in een dynamisch familiebedrijf. Iedere dag is anders en je krijgt de kans om je eigen functie verder vorm te geven. Hiernaast bieden wij je:

  • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en een persoonlijk keuzebudget.
  • Een informele, no-nonsense en duurzame organisatie.

Wie zijn wij

Koninklijke Van Wijhe Verf is gevestigd in Zwolle. Als trots en onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie hebben wij ons in de loop van de jaren ontwikkeld van lokale verffabriek tot een nationaal en internationaal succesvolle organisatie op het gebied van verfsystemen en verftoepassing. Deze koers wordt bepaald door een enorme passie voor eigenzinnige innovatie en eigentijdse duurzaamheid. Wij zijn één van de weinige chemische bedrijven die B corp gecertificeerd zijn. Bij Koninklijke Van Wijhe Verf zijn de mensen betrokken en zijn de lijnen kort. Het beste willen zijn en samen gaan voor resultaat, daar staat Koninklijke Van Wijhe Verf voor. Met grote merken als Wijzonol, Ralston en Rebel Paints leveren wij via professionele en retailkanalen aan professionele schilders en kwaliteitsbewuste consumenten.

Wil je meer weten?

Kan jij na het lezen van de vacature niet wachten om jouw kennis, ervaring en talent in te zetten voor ons familiebedrijf? Solliciteer direct via de e-mail: mbakker@vanwijheverf.com! Eerst nog meer weten? App of bel Johan Prins op 06- 12 23 98 45, Hoofd Technische Dienst of Paul Karrenbeld, Manager Operations op 038 429 11 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.