fbpx

Campus in Diemen biedt oplossing voor tekort studentenwoningen

Campus in Diemen biedt oplossing voor tekort studentenwoningen

Project

Campus Diemen Zuid

Opdrachtgever

Van Wijnen Bouw

Schilder

Schildersbedrijf Vreeker uit Harderwijk
In Diemen is een oplossing gevonden voor leegstand in kantoorgebouwen. Leegstaande panden worden omgebouwd tot studentenwoningen en winkels. Een unieke oplossing om het tekort aan studentenwoningen aan te pakken. Schildersbedrijf Vreeker uit Harderwijk verwacht bouwvak 2014 klaar te zijn met het schilderwerk. Vanwege de omvang van dit unieke project heeft dit ruim een jaar in beslag genomen. De eerste appartementen zijn reeds opgeleverd.

In samenwerking met Wijzonol, Wagner en groothandel THR is een plan van aanpak gemaakt. Wijzonol heeft een uitgebreid (technisch) advies opgesteld, waarin ook meegedacht is over logistiek, organisatie, applicatie en training op locatie. Met de spuitapparatuur van Wagner is de Wijzonol Projectlatex aangebracht in het complex. Voor de radiatoren is de Wijzonol Eco Top Satin ingezet. Voor het houtwerk, zoals deuren en kozijnen, is gekozen voor Wijzonol AQUA Zijdeglans.

Campus Diemen Zuid is de enige Nederlandse studentencampus naar Amerikaans model. Bij de ontwikkeling is speciaal gedacht aan de wensen van de moderne student. Als je geen college hebt hoef je de campus niet af. Alle campusfaciliteiten vind je letterlijk voor de deur, zoals sport- en uitgaansmogelijkheden. Je kunt er zelfs terecht voor je dagelijkse boodschappen.

Meer inspirerende projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

business-growth

Duurzame muren geverfd

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.