fbpx

De Librije

De Librije

Project

De Librije

Opdrachtgever

De Librije

Schilder

Philip Hoogenraad uit Epe

‘Alles strakplamuren is bepaald niet de bedoeling’

Zeker tot na de bouwvak schildert Philip Hoogenraad uit Epe in een aantal fasen aan de buitengevels van het oude Spinhuis in Zwolle (een strafgevangenis uit 1739), waar sinds 2008 De Librije (sterrenrestaurant, hotel, kook- en wijnschool en winkel) gevestigd is. Met een nieuwe verf van Wijzonol. Binnen schildert Hoogenraad al jaren, vooral in de vakanties.

Bron: Schildersvakkrant – 25 maart 2016

Topproduct

‘We gronden voor met LBH Grondlak HV en lakken af met LBH SDT Ultra Hoogglanslak.’ Die laatste verf is de belangrijkste reden waarom Hans Hartsuiker, technisch adviseur van Wijzonol, bij het gesprek aanwezig is. ‘Deze lak is nog duurzamer dan de gewone LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak’, legt Hans Hartsuiker uit. ‘De LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak blijft bestaan. Deze nieuwe lak is ons topproduct voor wie het nog duurzamer en glanzender wil. De aanvangsglans en glansbehoud is verbeterd.’

Lastig is bij dit object de mate waarin het ‘oude’ onder de verflaag zichtbaar moet (of mag) blijven. Alles strakplamuren is bepaald niet de bedoeling. Aan de buitenzijde van dit rijksmonument is het niet alleen de wens van de eigenaars, het echtpaar Boer, maar ook van monumentenzorg. Binnen geldt het in nog extremere mate.

Meer inspirerende projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

business-growth

Duurzame muren geverfd

Beoordeel dit product
Reviews over
De Librije

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.