fbpx

Samenwerking gefundeerd op jarenlang vertrouwen

Samenwerking gefundeerd op jarenlang vertrouwen

Project

GGNet

Opdrachtgever

GGNet

Schilder

Burgers vd Wal

Samenwerking gefundeerd op jarenlang vertrouwen

GGNet is een grote zorginstelling met 2400 medewerkers, die op meer dan zestig locaties in de Achterhoek psychische- en psychiatrische zorg biedt. Burgers van der Wal uit Doetinchem, specialist in vastgoedonderhoud uit Doetinchem geldt voor alle locaties als een vertrouwde samenwerkingspartner.

Schilderen in een psychiatrisch ziekenhuis vergt een speciale aanpak

‘We hebben zelf een Technische dienst, maar als we extra mensen nodig hebben, schakelen we Burgers van der Wal in,’ vertelt Theo de Gier eerste medewerker van de Technische Dienst van GGNet.. Zij kennen GGNet en weten dat het werk in een psychiatrisch ziekenhuis een speciale aanpak vergt. Je werkt op locaties met open en gesloten afdelingen waar je niet altijd zomaar terecht kan. Daarover moet je goede afspraken maken en dan nog pakt het in de praktijk soms anders uit en moet je een andere keer terug komen om je werk af te maken. Daarmee moet je rekening houden.’

Vertouwensband

‘Wij zijn ons goed bewust van de regels en verwachtingen binnen GGNet,’ stelt Vastgoedspecialist Arthur Gunther van Burgers van der Wal. ‘Daar houden we ons aan en daardoor hebben we een prima vertrouwensband opgebouwd.

Alleen de beste materialen

Naast de aard van de werkzaamheden, moeten ook de materialen aan strenge voorschriften voldoen. Denk hierbij aan veiligheidsglas voor de gebouwen maar uiteraard ook speciale verfproducten zoals de geurarme- en zeer schrobvaste Wijzotex Comfort voor bijv. woon- en behandelruimtes. Voor de ‘prikkelarme ruimtes’ wordt Wijzodur Aqua toegepast. Bij deze specialistische werkzaamheden is het prettig dat een verffabrikant zoals Wijzonol meedenkt in de productkeuze.

Meer inspirerende projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

business-growth

Duurzame muren geverfd

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.