fbpx

Biobased Muurverf

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland duurzaam zijn. Dat is de klus waarvoor we staan. Samen gaan we die klaren. Wij ontwikkelen en produceren al jaren op duurzame wijze de hoogste kwaliteit verf. En jij kunt nu al aan de slag met onze biobased muurverven! Muurverven van de hoogste kwaliteit én duurzaam geproduceerd.

Biobased muurverf

Wij maken muurverven van biobased grondstoffen. Dat wil zeggen: gemaakt van plantaardige grondstoffen die terug kunnen groeien binnen de levensduur van het product. Zo raakt deze nooit uitgeput, in tegenstelling tot fossiele grondstoffen. Het biobased gehalte meten we volgens de 14C methode (NEN-EN 16640:2017 norm) over het gehele product. Dit is een algemeen aanvaarde Europese Norm.

  • Wijzotex Mat
    De no-nonsense matte muurverf voor wanden en plafonds. Ideaal voor wanden en plafonds waar het afnemen met een zachte vochtige doek iets minder belangrijk is. Droogt snel dus op 1 dag kunnen meerdere lagen aangebracht worden.
  • Wijzotex Extra Mat
    Topper onder de matte muurverven voor wanden en plafonds. ‘Extra’ staat mede voor het volledig matte uiterlijk, daardoor zijn eerder ontstane aanzetten en baanvorming minder zichtbaar en beschadigingen vrijwel onzichtbaar bij te werken.
  • Wijzotex Zijdeglans
    Een ijzersterke combinatie met glasweefsel en glasvlies afwerking. Uitstekend reinigbaar, ideaal boven werkbladen van een keuken, een wandvlak naast de eettafel, wanden van de bijkeuken, toilet en badkamer.

Klik op de producten onderaan de pagina voor meer informatie.

Vragen? Bel de Wijzonol verflijn via 038 429 11 27. Lees hier alles over onze duurzame initiatieven.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordeel dit product
Reviews over
Biobased Muurverf

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.