fbpx

GEFELICITEERD

Je hebt de Green voucher gevonden

Gefeliciteerd met de aankoop van de biobased-achtig goede muurverf van Wijzonol. En natuurlijk met het vinden van de Green voucher.

Je krijgt het aankoop bedrag* van je duurzame muurverf terug. 

Hoe werkt het?

 1. Verzilver je Green voucher met daarop jouw unieke wincode uiterlijk op 31 december 2021.
 2. Stuur een e-mail aan info@wijzonol.nl met als onderwerp: Green voucher.
 3. Stuur ons hierbij een foto of scan van jouw Green voucher (incl. unieke vouchercode), aankoopbewijs, bankrekeningnummer en tenaamstelling.
 4. Je ontvangt een bevestigingsmail!

Veel plezier met de duurzame lunchbox en met het schilderen en geniet van het eindresultaat!

Vriendelijke groet,
Het Wijzonol team

*Actievoorwaarden

Het deelnemende actieproduct: Wijzonol Wijzotex Extra Mat 10L

Wijzonol Wijzotex Extra Mat Bioseries 

 • Deelnemer kan maximaal 1 winnende voucher verzilveren, t.w.v. 3x 10 liter Wijzonol Wijzotex Extra Mat.
 • De Wijzonol Wijzotex Extra Mat winactie is een initiatief van Wijzonol Bouwverven B.V.
 • Deelname aan deze actie kan bij aankoop van Wijzonol Wijzotex Extra Mat bij deelnemende Wijzonol verkooppunten in Nederland.
 • Actieperiode loopt van 1 februari t/m 31 maart 2021.
 • Je kunt tot uiterlijk 31 december 2021 je Green voucher (incl. unieke vouchercode), aankoopbewijs, bankrekeningnummer en tenaamstelling naar info@wijzonol.nl sturen.
 • Na verzilvering ontvang je een e-mail ter bevestiging.
 • Medewerkers en familieleden van Wijzonol en gelieerde ondernemingen, Wijzonol verkooppunten, het reclamebureau en andere leveranciers zijn uitgesloten van deelname.
 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Wijzonol Wijzotex Extra Mat winactie. Door deelname aan de betreffende actie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden en onze algemene voorwaarden.
 • De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan deze winactie.
 • De winnaar krijgt per e-mail bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres.
 • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd, anders dan met de winnaar.
 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
 • Alleen gegevens van de winnaars worden door Wijzonol bewaard. De gegevens kunnen anoniem voor analyse worden gebruikt.
 • De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor de uitreiking van de prijs. In dat kader is Wijzonol gerechtigd om na digitale toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij deze winactie.
 • Wijzonol behoudt zich het recht, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen, acties te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Dit heeft geen gevolgen voor aankopen die vóór de intrekking of wijziging van deze winactie zijn gedaan.
 • Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend.

Vragen, klachten of opmerkingen over deze actievoorwaarden kunnen kenbaar worden gemaakt via +31 38 – 4291 100 of info@wijzonol.nl.

Meer dan 100 jaar ervaring 

Als Oer-Hollandse verfproducent stimuleren we lokale verkoop. De Wijzonol lakken worden allemaal in Zwolle geproduceerd door Koninklijke Van Wijhe Verf. Een familiebedrijf met B-Corp certificaat en meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van verf. Altijd op zoek naar kleurrijke duurzame coating innovaties.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.