fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Coloured shadow”

In dit moodboard draait alles om wit en helderheid. In een wereld die volop in transitie is met alle onzekerheden van dien groeit de behoefte aan orde, overzicht, helderheid en transparantie. Ook het gevoel van ‘een schone lei’, een nieuw begin. In fashion en interieurdesign manifesteert zich dat in een sterke hang naar wit en aangekleurde witten. Nieuw is het om daar zulke felle accenten bij te gebruiken dat ze als het ware een glow over de witte kleur werpen. Een gekleurde schaduw.

Deze trend werd al eerder ingezet door het Nederlandse ontwerp duo Scholten en Baijings met hun dégradé dessins. Dit is daar een follow up van omdat het nóg subtieler is. Spannend ook om meerdere witten uit de waaier samen te brengen in één ruimte/interieur en dan met accessoires die highlights aan te brengen. Of bijvoorbeeld een licht gekleurde bank met een fluor-rode onderkant op een witte vloer zetten: dan krijg je zo’n glow. Indirect aanwezige kleur…

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Coloured shadow

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.