fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Precious pales”

Op deze collage komt alle inspiratie van de vervreemdende belichting van de foto’s in combinatie met spannende structuren. Een blad met dikke nerven, een diepzee anemoon en de tentakels van een inktvis, die ik fotografeerde in een supermarkt in Spanje. Samen vormen ze een palet van nieuwe, kostbare pastels. De outfit uit de laatste collectie van Dries van Noten verdwijnt er bijna in. De combinatie van een groenige geel met een zachte grijs en bleke roze kan mooi zijn voor grote vlakken en de andere tinten als accent. Dat groenige geel mag ook gezien worden als een tint van (oud) goud.

In mode is dat zachte roze momenteel een ‘vernieuwer’ van bekende colour-keys. Door ergens zomaar een zachte roze (mag ook wat warmer richting zalm) aan toe te voegen ontstaat vaak een totaal nieuw beeld. Net als bij reflection on greens geldt ook hier: van alle tinten is een metallic of parelmoer versie ook mooi om mee te combineren.

BE INSPIRED,

CHRISTINE BOLAND

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Precious Pales

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.