fbpx

Frosty Softness

FrostySoftness met de vergrijsde neutralen (G22830, BC504 en BC501) als basis voor dit grafische inspiratiebeeld. Het lijnenspel van het karpet komt terug in de lamp en de bloemen. De zachte pastelkleuren (P06020, P11830 en Pearl Metallic) geven de warme touch aan deze inspiratie.

De cosy fifties bank in pastelblauw met een contrastknoop in oker doet het goed tegen de strakke vlakken in pastelkleuren (P06020 en P11830), Pearl Metallic en grijs BC504). De roze accessoires en bloemen weerspiegelen de combinatie van koel & warm, design & comfort.

Lila en messing zijn dè combinatie van de komende lente in het interieur. In deze setting vertaald door de wand een mooie lila kleur (P16030) te geven en het messing terug laten komen in de accessoires. Het grafische in de verschillende accessoires wordt gecombineerd met de zachte materialen van het plaid en het kleed, de blank houten kleur van de kast en de rotan stoel. De mix van fifties-vormen geven dit inspiratiebeeld ook een retro-gevoel.

Pastel en zachte ronde vormen versus harde hoekige lijnen en materialen geven dit beeld hun balans. De mix in pastellen zijn verrassend in combinatie met het blanke hout van het tafeltje.

Lila (P16030) en Grijs (BC504) zijn de basiskleuren van deze ruimte, door de donkere betonnen vloer is de combinatie niet te zoet en pastelkleurig. De organische vormen van de meubels geven dit interieur een zacht en aangenaam gevoel. De grafische patronen maken deze sfeer compleet.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Frosty Softness

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.