fbpx

Vintage & Fantasie

Een gedurfde en creatieve mix van modern en vintage, van fantasie met zakelijk. Zeereigentijds, zorgeloos en eigenzinnig. Maak een muur in fris geel als achtergrond voor cognackleurige leren of houten meubels. Zet koele grijzen en vintage vergrijsde groenen tegenover natuurlijk warm bruin en modern energiek geel. Speel met bloemen aan de muurof op de vloer. Accenten van zacht oranje benadrukken het vintage gevoel.

De combinatie van grijs en groen op de muur, geeft een rustige achtergrond, voor de moderne oorfauteuil in canvas en blank hout. Juist de mix met de rozenkelim en het ikat kussen zorgen voor het vintage gevoel. De jaren ‘70 wordt hier benadrukt door de patchwork leren poef!

Kleurvlak op wand geeft verweerd gevoel

Een vintage mix van jaren ‘60 schoolstoelen en een oude werkbank. De basis op de muur is zacht-grijs met daarop een nude-kleurig vlak geschilderd, die aan de randen met een droge verfroller is aangezet. Dit geeft een verweerd effect, passend bij de meubelen met een historisch verhaal.

Nude en okergeel, een echte trendcombinatie

De vintage schoolstoelen hebben een restyling ondergaan: de metalen onderstellen zijn in de kleuren flessegroen en nude geschilderd. Dit levert een actueel product op. Het poefje, gemaakt van een jaren ‘60 wollen deken, het geborduurde kussen en de iconische kapstok zorgen hier voor de juiste nostalgie. Het nude van de muur en de okergele accenten, zijn een echte trendcombinatie.

Zachtgrijs en celadongroen voor een spannend contrast op de muur

Zacht grijs en celadongroen voor een spannend contrast op de muur. Door de nonchalante manier van verven, geeft dit vlak een vintage uitstraling. De diversiteit aan stijlen van de meubelen, prikkelt de fantasie en geeft inspiratie!

Vintage gevoel met de juiste mix van producten en materialen

De kleurkaart is hier goed vertaald, door de juiste mix van producten en materialen. Verweerd hout, een lammy kussen, kurk, messing, marmer en vilt draagt allemaal bij aan een vintage uitstraling. Opvallend is de trendcombinatie van geel en nude!

Stijlenmix zorgt voor een eclectisch interieur

Een combinatie van de op de jaren ’70 geinspireerde fauteuil van Zuiver, de stoere oorfauteuil van canvas en de must-have van het seizoen: het messing tafeltje. De mix van stijlen in deze foto, levert een eclectisch interieur op. De op de jaren ‘70 geïnspireerde fauteuil is van Zuiver en heeft een tweedbekleding. De stoere oorfauteuil van canvas en blank hout is de perfecte stoel om in te relaxen. Het messing tafeltje is een must-have dit seizoen.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend
Reviews over
Vintage & Fantasie

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.