fbpx

Gras & klei

Wijzonol Trend Corner

De rechte vormen van de bank, tapijt en blokken klei en hout vormen de basis van dit interieur. Het inzetten van de ronde vormen d.m.v. de vazen en lampenkap, maken dat het een spannend geheel wordt. Echt van nu! Op de wand een combinatie van vergrijsde groenen: P11760 en P11830.

De mix van allerlei natuurlijke materialen in een creatief 70-ties gevoel. De terugkeer van sisal en touw versterken dit nieuwe interieur.

Linnen, sisal, papier, hout en keramiek in een natuurlijke interieursfeer. De lamp met marmeren voet is van Zuiver, de papierpulp vaas is van Serax. Het tye-dye-effect op het kussen past goed bij deze trend in natuurkleuren.

Gras en klei in natuurlijke tinten en materialen, de mix tussen ronde en rechte vormen maken het spannend. Hard en zacht lopen naadloos in elkaar over, de okerwand (P10530) ondersteunt alle natuurlijke interieurstukken.

Kleur inspiratie voor het interieur, de kleuren van kleiblokken passen heel goed in een contrastrijk interieur, kies een aantal kleuren voor een natuurlijk ogende woonomgeving.

Mooie gedroogde blokken klei in diverse kleuren, als stilleven tegen een natuurlijke oker wand (P10530). De houten sidetable maakt deel uit van dit natuurlijke tafereel.

Decoratief, handig & betaalbaar zijn deze handgeschilderde blokken. Voor accessoires, een stapel boeken of om op te zitten. Eenvoudig te schilderen met een roller in iedere gewenste kleur. Op deze blokken hebben wij P11760 en G21170 gebruikt.

Keramiek in allerlei verschijningen; grof, glad, en glanzend, mat en strak, handgemaakt. De linnen draperie in tye-dye effect en de betonnen stoel versterken het artisanale gevoel.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Gras & klei

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.