fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Momentum of greens”

Groenen zijn weer helemaal terug in het beeld, alhoewel je ook zou kunnen zeggen dat ze nog niet weg waren. Na de grote en langdurige hausse van ‘eco’ groenen, die naturel en gedekt waren, zien we nu een frisser beeld ontstaan. Denk aan jong blad, mos, voorjaarsfruit, groente smoothies en de verschillende groenen uit de kruidentuin: het geelgroen van rozemarijn en het blauwe groen van salie. Juist dat mixen van die soorten is interessant. Mooie accentkleuren in dit gamma: distelroze, lavendel paarsblauw, citroen, limoen of gebrand oranje. Zowel in fashion als in interieur blijft dit gamma voorlopig goed. De grens tussen buiten en binnen vervaagt steeds meer: wel halen grote groepen planten in huis, brengen hanging gardens in ons interieur en maken van ons tuin en dakterras een tweede woonkamer. In moestuin of balkonbak maken we een moestuin, groente staan hoog op de menukaart.

Er leeft een grote behoefte aan (hernieuwd) contact met de natuur. Dat hebben we nodig om letterlijk te aarden in deze voortrazende wereld, waarin de tijd als zand door je vingers glipt. De natuur , groenen en planten helpen ook om tot rust te komen, te contempleren, de batterij op te laden. Groente helpen ons om gezond te blijven.

Het gamma groenen van van Wijhe is schier oneindig, dus BE INSPIRED!

Meer kleurinspiratie

Reviews over
Momentum of greens

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.