fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Street art”

Vaak ligt de inspiratie op straat. Nergens is dat zo duidelijk als op het gebied van street art. Waar dat vroeger nog als vandalisme werd afgedaan is het nu een serieus ‘veld’ in de kunstwereld geworden. Met als hoogtepunt het onlangs gelanceerde Google street-art project waar online ‘s werelds mooiste muren en kunstwerken toegankelijk gemaakt zijn voor iedereen.

Kunstenaars

Als ik op reis ben zoek ik altijd naar de ‘street art’ gebieden, of juist in de kleine straatjes, die wat minder ‘bekend’ zijn. Steeds meer steden stellen muren ter beschikking aan kunstenaars met als resultaat dat er totaal nieuwe wandelroutes door een stad ontstaan zoals in Malaga of hele wijken opnieuw op de kaart verschijnen zoals in Miami. De foto op deze collage hebben we gemaakt in Shoreditch, Londen en het gezicht links komt uit de collectie ‘thousand faces’ van Raul in The Cock Bull Gallery, Londen. Fashion, beauty en interieur design van alle niveaus laten zich inspireren. Het grote beeld komt uit het oktobernummer 2014 van Vogue UK en het catwalk beeld is van Christian Dior…

BE INSPIRED,

CHRISTINE BOLAND

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Street art

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.