fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Historical greens”

In de voortrazende wereld vol grote (humanitaire) problemen groeit de hang naar romantiek. Even wegdromen in een wonderschone wereld, tot rust komen in de schoonheid van de natuur.

Romantische schilderkunst, de Pré Rafaelieten. Dat zien we in mode, maar ook in interieurtrends. Het schilderij ‘Portrait of the honorable Mrs. Ernest Guinness’ van Frank Dicksee uit 1912 was de eerste inspiratiebron voor deze colourmood. Vlak daarna zag ik in de show van Erdem deze jas voorbij komen. Een mooie contemporaine vertaling van datzelfde rijke en statige gevoel. Glans combineren met poederige matglans. Groenen blijven belangrijk in mode en design en in deze mood zit er een vleugje blauw doorheen. De afbeelding rechts is een échte foto (van Simen Johan), maar lijkt net een schilderij. Koper is een mooi accent bij dit gamma, voor woonaccessoires maar ook om een hele muur mee te schilderen.

BE INSPIRED

Christine Boland

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend
Reviews over
Historical greens

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.