fbpx

Zomer zon

Zomers kleurcontrast

We hebben een grote behoefte aan licht. Letterlijk en figuurlijk. Het heldere licht van de zon op allerlei verschillende momenten van de dag van stralend geel tot warm oranje en rood. Dat geeft al gauw een Zuidelijke sfeer. Geel is al langer in opkomst en hier maken we er een statement van: geel heeft letterlijk een verlichtend effect. Ook een mooie accentkleur voor bij roomwitten, dan wordt het zonnig of juist goud. Naast de verschillende zonlichttinten en naturellen wordt deze kleurenkaart compleet gemaakt met een diep aubergine kleur en mooie, lichte roze en paarse pasteltinten.

Zomers kleurcontrast

De donkere versie van Zomer Zon, met als warme basiskleur voor de muur de bruin/aubergine kleur G22650. Contrastwerking door de kleuren nude (zoutsteen, tapijt en kussen) en goud en (stoel) en oranje (papieren zak). De sfeer ademt modern 50-ties uit.

Helemaal van nu: kleuren mixen

Bruin/aubergine zorgt hier voor een moderne basis, waarop goud, nude en pasteltinten een fijne contrastwerking hebben. Het kleed in dit interieur verbindt alle kleuren met elkaar!!!

Stilleven met pastelkleurige kruiken

Stilleven van kruiken geverfd in matte pastelkleuren. Makkelijk zelf te doen met de Semppel van Wijzonol en per seizoen aan te passen aan je interieur.

Wringende kleuren

Roze en nude, tegenover geel oker, oranje en details in goud, dat maakt dit interieur helemaal van nu en geeft een verlichtend effect. Kleuren die wringen en in een licht contrast met elkaar en toch zijn verbonden!!!

Een sfeer van contrasten

Een pastelpalet tegen 2 donkere kleuren okergeel en oudroze. Een warme ontmoeting van diverse kleurgroepen, in een matte muurverf uitvoering.

Zomer zon gevoel

Keramieken kruiken van kruidenbitters in een moderne jas gestoken met de matte muurverf van de Wijzonol Semppel kleurtester in okergeel (P08740) en lichtgeel (P08820) op een houten krukje (W25010)! De contrasterende achtergrond zorgt voor een mooie moderne basis.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Zomer zon

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.