fbpx

'...en daardoor kun je als projectontwikkelaar risico’s verkleinen'

Verftechnisch Voorlichter Johan Mendel maakt de levensduur van verfsystemen inzichtelijk. Het voordeel is dat je zo veel beter kunt sturen op kosten.

Er waait een gure wind door het Nederlandse vastgoedklimaat. Dus wil je als projectontwikkelaar zo min mogelijk risico’s lopen. Daarom introduceert Wijzonol de Levensduurverwachtingstool. Deze digitale applicatie geeft snel en eenvoudig inzicht in de levensduur van een verftype in relatie tot weer- en omgevingsfactoren. Daardoor heb je snel in kaart welk systeem geschikt is voor jouw vastgoedproject. Zo houden we jouw risico’s klein.

Breng de levensduurverwachting van verf in kaart

Je kunt als projectontwikkelaar eenvoudig zien wat de levensduurverwachting van onze verf in bepaalde omstandigheden is. Hiervoor hebben we een softwarepakket ontwikkeld, dat alle factoren meeneemt en vervolgens de verwachte levensduur berekent. Op deze manier weet je snel welk type verf geschikt is voor een bepaald vastgoedproject.

Onze partners die al met het programma hebben gewerkt, zijn erg enthousiast en vinden het echt van toegevoegde waarde.

Hoe maak je de levensduur van verfsystemen inzichtelijk?

Beoordeel dit product
Reviews over
Projectontwikkelaar

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.