fbpx

VIDO schildert monumentaal schoolgebouw met Wijzonol

VIDO schildert monumentaal schoolgebouw met Wijzonol

Project

VIDO schildert schoolgebouw monument met Wijzonol

Opdrachtgever

Ballast Nedam

Schilder

VIDO Schilderwerken B.V.

In Utrecht, aan de Homeruslaan, verbouwt Ballast Nedam een hoogstandje van Nederlandse architectuur: een schoolgebouw van architect Johan Planjer uit de jaren dertig van de vorige eeuw. De glasvervanging en het schilderwerk worden gedaan door VIDO Schilderwerken B.V. uit Leerdam. VIDO-bedrijfsleider John Steevens (49) vertelt waarom hij voor een project als dit zo graag met Wijzonol werkt.

U hebt al eerder in Utrecht zo’n juweeltje van dezelfde architect onder handen gehad. Hoe ervaart u het om aan dergelijke projecten te werken? ‘Als ik naar dit soort gebouwen kijk, gaat er bij mij iets leven. De school aan de Homeruslaan is werkelijk prachtig ontworpen. Ik geniet van de unieke uitstraling met die vele raampjes en gele baksteen.

Onze schilders vinden het ook een aparte ervaring. Het geeft nog een extra prikkel om zo netjes mogelijk te schilderen. Uit een soort respect voor de Nederlandse architectuurtraditie.’ En dat schilderen doet u met Wijzonol. Waarom?

‘Zo’n negentig procent van onze opdrachten voeren we uit met Wijzonol. Hun verftechnisch advies vooraf is altijd goed en de verfproducten zijn perfect. Heel waardevol is ook dat de mensen van Wijzonol ons gedurende een project met raad en daad bijstaan. Ze komen regelmatig op locatie kijken, beoordelen het schilderwerk en geven aanvullend advies. En als we ad hoc extra verf nodig hebben, staat het er binnen een uur. Binnen een uur! Dat is heel belangrijk voor ons. Bijna geen enkele andere fabrikant doet ze dat na.’

Meer inspirerende projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

business-growth

Duurzame muren geverfd

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.