fbpx

Onderhoud in Metalen Gevelbeplating

‘…we zorgen ervoor dat jouw bedrijfspand zijn uitstraling behoudt’

Metalen Gevelbeplating raakt verweerd na verloop van tijd. Wij informeren je graag over een duurzame oplossing.

De industriële uitstraling in combinatie met de relatief gunstige prijs en lange levensduur, maakt metalen gevelbeplating een logische keuze voor bedrijfspanden. Maar vroeg of laat begint de deklaag te verweren, met als gevolg glans- en kleurverlies, corrosie op de knipkanten en beschadigingen en onthechting van de beschermlaag. De eigenaar staat dan voor de keuze: het verval accepteren, de beplating vervangen óf een nieuwe deklaag aanbrengen. Die laatste optie is volgens Wijzonol een voordelig, duurzaam én kleurrijk alternatief.

Efficiency

Om te kunnen concurreren met de lange levensduur en lage afschrijvingskosten van nieuwe beplating, zijn de onderhoudsproducten van Wijzonol speciaal geselecteerd op efficiency: minimale arbeidsgangen en kosten, maximale duurzaamheid. Het zijn kant-en-klare 1-component producten, die eenvoudig aan te brengen zijn met de spuit en roller. En niet onbelangrijk: in iedere gewenste kleur.

De producten

Het assortiment bestaat uit Wijzonol Uni Primer, een universele primer op basis van epoxyester, die garant staat voor een perfecte hechting en behandelde metalen delen beschermt tegen corrosie.Als afwerking voor Plastisol beplating is er Wijzoplex Elastdecor, een elastische, zijdeglanzende (structuur-)coating. Goed hechtend, óók op verweerde oppervlakken, prima standvermogen en dito hechting. Bovendien heeft deze verf een uitstekende buitenduurzaamheid en kent het een geringe vuilaanhechting. Als strakke, gladde afwerking van gecoilcoate beplating is er Wijzonol Industrielak in Hoogglans en Zijdeglans. Deze lak heeft een actief corrosiewerende werking, is zeer goed buitenduurzaam en kras- en slijtvast.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordeel dit product
Reviews over
Onderhoud in Metalen Gevelbeplating

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.