fbpx
duurzaam vastgoedonderhoud wijzonol

Klopt het dat Wijzonol geen Anti Siliconen middel heeft?

Klopt, wij hebben geen anti siliconenmiddel.

Vroeger was dit een product dat autospuiters toevoegden aan autolakken wanneer het oppervlak met siliconen vanuit autowax en shampoo besmet was (kraters). Vandaar dat Sikkens dit product vanuit de autolakken divisie ook in zijn bezit heeft. Avis brengt dit product ook op de markt, voor oplosmiddelhoudende en watergedragen producten. Het is regulier verkrijgbaar bij de grossiers, o.a. Mooij Verf.

Wijzonol is geen voorstander van het toevoegen van dit soort middelen aan Wijzonol verven. Onze producten zijn al voorzien van een optimaal afgestemde hoeveelheid hulpstoffen. Het extra toevoegen kan de prestaties en eigenschappen nadelig beïnvloeden. Mogelijk nog meer kraters (bij het toevoegen van een te hoge concentratie) of mogelijk verminderde hechting (op plaatsen waar siliconenbesmetting aanwezig is en door het toevoegen van het middel de verf wel vloeit). Het voorkomen van besmetting door siliconenkit of een afwasmiddel met opperactieve stoffen is beter.

De schilder maakt zelf de afweging of hij wel of niet iets toevoegt. Liever niet, en anders een zo laag mogelijke concentratie.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordeel dit product
Reviews over
Klopt het dat Wijzonol geen Anti Siliconen middel heeft?

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.