fbpx
houten vloer verven

Protective coatings

‘…de zekerheid en levensduur voor jouw ondergrond’

Marjan Hilbrants, Hoofd Productmanagement vertelt je graag hoe onze Protective Coatings bijdragen aan een langere levensduur en een betere leefomgeving.

Protective coatings van Wijzonol

Wordt van een verflaag meer gevraagd op het gebied van slijtvastheid, krasvastheid, vloeistofdichtheid en reinigbaarheid, dan zijn protective coatings de oplossing. Deze coatings, veelal oplosmiddelvrije of waterverdunbare 2-componenten coatings, bieden net dat stukje extra.

Slijtvast? Krasvast? Geen probleem!

Naast deze functionele eigenschappen worden deze coatings ook steeds vaker ingezet voor esthetische doeleinden. Denk daarbij aan het steeds kleurrijker worden van parkeergarages, wooncomplexen en zorgcentra. Naast een betere belastbaarheid wordt daarmee ook de leefbaarheid verbeterd.

Wijzonol Bouwverven heeft een uitgebreid assortiment aan protective coatings die zeker aansluiten op uw wensen. Kunt u voor een bepaalde toepassing geen product op onze website vinden, neemt u dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Beoordeel dit product
Reviews over
Protective coatings

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.