fbpx

Fris & Romantisch

Moderne vertalingen van romantiek door de combinatie van strakke geometrische vorm- geving van meubilair en accessoires met romantische zachte kleuren en accessoires. Zachte, warme pastelkleuren steken af tegen koele grijzen of worden bruusk doorbroken met bloedrood of zwart. Sprookjesachtige tinten van roze en zachte roden met een vleugje duister als een stoer en scherp randje aan die frêle liefelijkheid. Gemengde boeketten van bloemen in decoratieve vaasjes bieden de mogelijkheid van bijzondere kleuraccenten zoals oranje of hard rood bij roze.

Pasteltinten met stoere roden

Hier is een neutrale basis van beige-roze gekozen om alle zachte roze- en roodtinten te laten spreken. Het grijs en wit van de stoel en de tafel speelt een ondersteunende rol hierbij. Het roze vlak tegen de muur dient als achtergrond voor het weelderige zomerse boeket bloemen. Voor dit roze vlak kun je en plaat mdf of lang schildersdoek gebruiken.

Moderne romantiek in wringende kleurcombinaties

Een mooi voorbeeld van moderne romantiek in wringende kleurcombinaties. De moderne vormgeving van de meubels gaan feilloos samen met de reeks pastellen en levert een zeer modern interieurbeeld op. Bordeaux en rood-oranje zorgen hier voor de dieptewerking in dit interieur.

Romantisch en fris op speelse manier gecombineerd

Het beige-roze, poederroze en lila geven het romantische sfeertje weer. Grijs, wit en wijnrood zorgen hier voor een dosis fris en modern interieurgevoel. Verschillende accessoires zijn met de kwast bewerkt, zoals het beeld van de naakte tweeling en het krukje rechts op de foto. 1 zakje Wijzonol Semppel kleurtester is hiervoor voldoende.

Fris en romantisch op een moderne manier

Op deze foto is de vormgeving van het hedendaagse interieur goed te zien. De combinatie van rechte vormen (kast, wand en plantenbak) en ronde gebogen vormen (fauteuil en twee krukken) leveren een actueel beeld op. De originele Tholix kruk is voorzien van een nude kleurige kleur. De fauteuil, kruk en kast zijn van Normann Kopenhagen, een Scandinavisch interieurmerk.

Moderne vertaling verzameling interieurproducten en -materialen

Romantiek is verbonden met de kleuren roze en wit. Dit beeld toont een moderne vertaling in deze verzameling van interieurproducten en materialen.
Boven in de kast twee moderne vazen in de materialenmix van keramiek en kurk; textiel in katoenen breisels en vilt. Onderin de kast ligt een modern wollen patchwork kussen van Normann Kopenhagen. De bovenkant van de kruk is van rubber en de kandelaar van rozekleurige klei.

Wees creatief met Wijzonol Semppel

Het krukje van de kringloop is hier met een grove kwast geschilderd in een matte lila latex. Juist de kleine beschadigingen geven de kruk karakter en uniciteit. Voor dit krukje is één Wijzonol Semppel kleurtester gebruikt. De letter Z is in bordeaux geverfd en weer afgebladderd.

Tholix kruk in een moderne en unieke uitvoering

Deze Tholix kruk, een industrieel ontwerp uit Frankrijk jaren ‘30, is geschilderd met een zijdeglans verf in nude kleur. Zo maak je een oude beschadigde stoel weer nieuw. Het levert de kruk een moderne en unieke uitstraling op (meestal zijn deze metalen meubelen in stoere industriële kleuren verkrijgbaar).

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Fris & Romantisch

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.