fbpx

Mysterieus & Romantisch

Nostalgie en romantiek zijn terug van weggeweest, hier in een moderne vertaling. Verweerd glas, versleten tapijten en macramé aan de muur in donkere kleuren, geven de sfeer van verlaten landhuizen. Accenten in roze en paarstinten geven pit aan dit interieur.

Donkere interieurs zijn hot op dit moment. Deze matte grijze muur vormt een sobere mysterieuze achtergrond voor de vele rood en roze tinten. Het glamour romantische gevoel, zit ‘m vooral in het gebruik van fluweel, bont en messing.

In een donker interieur is het spannend om met glazen objecten te werken, dit geeft glans en diepte. Hier een voorbeeld van een stolp die bewerkt is met een grove kwast en knalroze verf. Dit geeft de stolp een achtergrond, waarin het object in de stolp, nog meer kan stralen!

Pastel lila en lichtgrijsgroen vormen de basis voor dit romantische interieur. Oud en nieuw komen hier samen, in een spannend kleur en vormpalet. 50-ties fauteuil en kelim hocker tegenover een Normann Kopenhagen tafeltje. De stolp en het tafeltje worden hier als eye-catchers toegevoegd in de trendkleur bordeaux!

Deze vitrinekast is geschilderd met een matte trendkleur bordeaux. Het levert een bijzonder object op, waarin verzamelingen mooi tentoongesteld kunnen worden. Geschikt voor iedere stijl interieur; modern, vintage, landelijk. Spannend hier zijn de 2 muurkleuren die samenkomen, met de vitrinekast op de voorgrond!

Romantiek in een moderne uitstraling! Pastelkleuren voor de wand in een zachte kleurencombinatie van lichtgroen en lila en hexagon tafeltje, met als stevige tegenhanger, het katoenen tapijt en donkere versleten kelim hocker. Accenten van bordeauxrood zijn helemaal van nu!

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Reviews over
Mysterieus & Romantisch

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.