fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Mystic gold”

In een wereld, die zich kenmerkt door veel frictie en moeilijkheden, verlangen we ernaar het leven af en toe een beetje mooier te maken. Al is het maar op de kleine schaal van ons eigen interieur.

Daarom zoeken we rijke kleuren en de schittering van edelmetalen. Goud, van goud uit de oudheid tot hedendaagse glamour, en andere edelmetalen zijn momenteel volop aanwezig in interieur, op de catwalk en in het straatbeeld, in autolakken en zelfs in arcitectuur. We zijn er nog lang niet op uitgekeken. Als je inzoomt op goud als materiaal, dan sta je te kijken van hoeveel verschillende kleurschakeringen er zijn. Als je daar de bijpassende Wijzonol kleuren naast zou leggen krijg je een range van warm geel, via mosterd en oranje geel naar groenig geel tot bijna olijf. In dit moodboard is geel/goud eigenlijk het accent, maar speelt het toch een hoofdrol. Door de kleuren eromheen rustig en neutraal te houden krijgen de gouden details extra aandacht. Het mooiste is als het goud of de equivalente kleur van goud ook een beetje gepatineerd is.

BE INSPIRED,
CHRISTINE BOLAND

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend
Reviews over
Mystic Gold

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.