fbpx

Stadse neutralen

Zwart en wit als klassieke combinatie, maar in een eigentijdse vertaling. Het grafische spel van de schilderijlijsten zet zich door in de rest van de styling; tapijten, draadstoelen, dessins en grafieken van donkerhout. De witte muur zorgt voor een rustige basis.

Juist hier zorgt het messing voor glamour en het hout voor de warme uitstraling.

Wit wordt hier als basis voor het interieur gebruikt. Met accessoires en meubels in donkere en houttinten ontstaat er een spannend, warm geheel. Hier en daar een messing detail zorgt voor glamour.

Blauw als vernieuwer voor de muur, geeft dit interieur een intieme sfeer. Donkere houten leersoorten geven een gevoel van de jaren 60, en de grafische zwart-wit prints brengen je weer in het hier en nu!

Subtiele zwart-wit dessins, in een donkere neutrale omgeving zorgen voor een modern klassiek gevoel. Het gebruik van roodkoper en hout, geven warmte aan dit interieur!

De matte grijs-blauwe muur geeft de schilderijlijsten in bruin, mosgroen en zwart, de perfecte moderne achtergrond. De combinatie van de industriële omgeving (betonvloer en zinken pilaren) en klassiek jaren 60 meubilair zorgen voor de stoere stadse twist!

Het neutrale kleurpalet met zwart en blauw als basis. Door met verschillende mat en glans gradaties te werken, ontstaat een spannend geheel. Matte muurverf, zijdeglanzend tafelblad en glanzend keramiek en glaswerk.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Stadse neutralen

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.