fbpx

Traditie & Toekomst

Rood wit blauw

Rood wit blauw in een modern jasje. Dit traditionele kleurenpalet krijgt een zeer stoere uitstraling met de metalen blauwe achtergrond in combinatie met de industriële accessoires en denim stoelbekleding. De toekomst komt naar voren in de rood-wit print op het kussen en in het grafische spel van het doorgestikte leer van de fauteuil. Het karpet zorgt voor samenspraak tussen de kleuren. Daarnaast zorgen authentieke accessoires, zoals de zinken emmer, de email boeien en de delfts blauwe vaas voor stoerheid en traditie. Terwijl de grof metalen letter en het afgebladderde hout van het krukje dit interieur een vintage look geven.

Hard industrieel ontmoet zacht kleurenpalet

Hard industrieel ontmoet zacht kleurenpalet. 2 Kleurlijnen gaan een spel met elkaar aan; pastelkleuren en rood-wit-blauw. Het traditionele rood-wit-blauw zijn de accenttinten, terwijl het roze en oranje de trendy basis vormen. Deze zachte pastelkleuren wringen op de achterwand. De kleuren lopen vloeiend in elkaar over. Dit effect op de muur krijg je door een halfdroge roller te gebruiken. Door het gebruik van zachte pastel kleuren als basis, krijgen de harde materialen, een vriendelijker gevoel mee. De witte kuipstoel met rode zitten is van Zuiver. Het knalblauw springt eruit en zorgt hier voor de spanning in het beeld.

Traditie in de vorm van delfts blauw, toekomst in de vorm van het grafische spel van het doorgestikte leer van de fauteuil (H03930) en de rood-wit print op het kussen (H00220 en 9100).

Industrieel als inspiratie voor een bijzonder interieur, de kleuren rood, wit en blauw worden hier op allerlei manieren ingezet!

Kleuren die wringen, hier een achtergrond van poederroze (P06040) en oranje (H00970). De kleuren lopen vloeiend in elkaar over. Gebruik een halfdroge roller om dit effect te krijgen op de muur.

Hard industrieel ontmoet zacht kleurenpalet. Een spel tussen de pastel basiskleuren en de rood-wit-blauwe accenten in de vorm van accessoires en details.

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Traditie & Toekomst

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.