fbpx

Christine Boland

Trendanalist

“Translucent”

Dankzij wetenschap en technologie kunnen we in steeds verdere uithoeken van het universum rondkijken. De Hubble telescoop zendt ons haarscherpe foto’s van een adembenemend outerspace wonderland en op grote diepte in de oceanen zie we de meest bizarre creaturen dankzij speciale diepzee apparatuur.

Inspiratie voor creatieven

Er worden ieder keer weer nieuwe fenomenen ontdekt of soorten gevonden. De ‘moving morphology’ van anemonen, blaaswieren en andere diepzeewonderen, die we in beeld krijgen, zijn een grote bron van fascinatie en inspiratie voor creatieven. We zien de vormgeving terug op de catwalk met ultralichte stoffen in fluide silhouetten, zoals hier van Valentino, maar ook in interieur accessoires zoals deze vaas, die ik fotografeerde bij ABC Carpet & Home in New York. Dit kleurbeeld kenmerkt zich door de combinatie van bijna doorzichtige pastels met felle highlights. Liefst ook nog combineren met multi-colour metallics en holografische effecten in lichte kleuren of parelmoer.

BE INSPIRED,
CHRISTINE BOLAND

Meer kleurinspiratie

Kleurtrend
Kleurtrend
Kleurtrend

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Translucent

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.