fbpx

Trendy pastels

Krachtig & vrij uitgesproken

De komende jaren laten de pasteltinten zich van een nieuwe kant zien: krachtig en vrij uitgesproken. Daarmee worden de toepassingsmogelijkheden van deze kleuren groter en zien we ze steeds meer in het moderne, basic interieur. In deze kleurlijn is een hoofdrol weggelegd voor groen en blauw in vergrijsde variaties. Zeker op grote vlakken zorgen deze kleuren een stevig statement. Kenmerkend voor Trendy Pastels is de combinatie van zacht en sterk. Strakke lijnen met afgeronde vormen en zachte stoffen naast harde materialen zoals glas, keramiek en metaal. Juist deze combinaties plaatsen de pastelkleuren in een andere context: minder in de romantische hoek, meer in de moderne stijl met retro invloeden. Mooie accentkleuren in de Trendy Pastels zijn lila en zachtgeel. De neutrale zandtinten zorgen voor een harmonieus totaalbeeld. 

Krachtig & vrij uitgesproken

De pastelgele kleur op de wand (P10420) in combinatie met het detail van het ronde vlak in vergrijsd lila (P15940) en de lichtblauwe houten vis (P14230) maken dit interieur krachtig en vrij uitgesproken. Beide geverfd met 1 Wijzonol Semppel. Zachte, vrouwelijke tinten in pastel vormen een krachtig statement. Ronde en afgeronde vormen zijn hier gekozen om het beeld nog softer te maken. Geel in de hoofdrol, echt een nieuwe kleur voor 2018! De decoratie zit in het detail van het ronde vlak in vergrijsd lila en de lichtblauw geschilderde vis aan de wand. Deze is met 1 Wijzonol Semppel aan te brengen. Voor de styling is een vlinder stoel in canvas gekozen van Kare-design met een messing onderstel..

Pastelkleuren nieuwe stijl

Accent Pastel kleuren zachtgeel en lila gecombineerd met zachte neutrale kleuren als zand, lever en grijs. Voor de styling is een ronde metalen tafel met vergrijsd eikenblad gekozen. Op tafel een vormen statement met een thermoskan van Stelton, een visschotel van Serax, een blauwe kandelaar van Ittala en de porseleinen afwasflessen van Foekje Fleur.

Jaren ’50 gevoel in een nieuw jasje

Pastelgroen (P12720) als basis, leverkleur van de tegel vloer en donkerblauw en messing als accenten. Dit kleurpalet heeft een jaren ’50 gehalte, waarin een grote rol is weggelegd voor pastelkleuren. De blauw fluwelen fauteuil is van Bloomingville, het kussen en de katoenen deken van by Mölle.

Zacht & sterk in optima forma

De pastelkleurige muur (P12720) geeft een zacht basisgevoel tegenover de solide messingkast en de blauwe fluwelen fauteuil. De kast van Gert Snel vraagt om het displayen van verzamelingen. De blauwe tafel is van Normann Copenhagen.

Modern romantische slaapkamer

De blauwe muur (G21420) geeft de ruimte een warm comfortabel en rustig gevoel, zeer geschikt voor de slaapkamer. Het blauwe Auping bed in het midden is opgemaakt met linnengoed van Beddinghouse en een mohair wollen deken van Mc Gregor. Het macramé werk aan de muur is van Life-style.

Cosy & natuurlijk

Door de neutrale houten vergrijsde vloer, kan de muur wel een statement gebruiken. De combinatie van blauwe tinten geeft de slaapkamer een cosy gevoel mee. Juist het accent in het bamboe lampje van HK-living zorgt voor de natuurlijke tegenhanger! De moderne tafeltjes en grafische vazen zijn van Hay.

Meer kleurinspiratie

Altijd de laatste kleurtrends in je mailbox?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Trendy pastels

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.