fbpx

Beste keuze

De levensduur van buitenschilderwerk is afhankelijk van veel factoren, waaronder lokaal klimaat, omgeving en situering. Aan de kust waar de wind, zout en zand vrij spel hebben, heeft schilderwerk veel meer te verduren dan op elders een beschutte windluwe schaduwplek. De vermelde buitenduurzaamheid van een verf is daarom altijd een gemiddelde. Maar het is wel degelijk mogelijk om de levensduur van een verfsysteem procentueel te verhogen. Daarom durven wij met een gerust hart te stellen dat Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak 20% langer mee gaat dan andere verfsystemen. Waar dan ook.

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Onder gunstige omstandigheden is een levensduur tot 12 jaar geen uitzondering. Dat heeft alles te maken met de innovatieve Super Durable Technologie, die speciaal ontwikkeld is om bescherming te bieden tegen de sterk wisselende weersinvloeden die het Nederlandse klimaat kent. Een unieke combinatie van grondstoffen zorgt voor een ongekend hoge aanvangsglans, die bovendien heel lang stand houdt. En hoe langer het glansbehoud, hoe langer de levensduur.

Wijzonol Levensduurverwachting Tool

Benieuwd wat dit spraakmakende verfsysteem voor úw vastgoed betekent? Dat kunnen we u precies laten zien met de Wijzonol Levensduurverwachting Tool. Een webbased programma, dat de levensduur van een verfsysteem voor een specifiek object nauwkeurig berekent op basis van situering, lokaal klimaat, kleurkeuze en prestatie-indicatoren zoals glansverloop. Hierdoor is het mogelijk om het optimale verfsysteem inclusief de meest geschikte kleuren te selecteren voor ieder afzonderlijk pand of complex.Meer weten over deze tool en Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak? Bel voor een afspraak met 038 – 429 11 00 of neem online contact op.

Bekijk hier meer informatie over:

20% meer buitenduurzaamheid

LBH SDT Ultra Hoogglanslak beschikt over een hoge aanvangsglans van 90 GU en een langdurig glansbehoud. Door de mooie bolle glans hecht het vuil minder makkelijk aan het oppervlak, waardoor bij regen het vuil gemakkelijk van het oppervlak afspoelt en deze makkelijk reinigbaar is.

De afname van glans bepaald in veel gevallen het moment van overschilderen. Deze ligt veelal rond de 25 á 30 G.U. (60°). Dit economisch aantrekkelijke overschildermoment zal door het langer glansbehoud vooruit geschoven kunnen worden.

Levensduur van een verfsysteem is afhankelijk van weer- en omgevingsfactoren, maar ook van bijvoorbeeld de kleurkeuze. Combinatie van factoren kan worden ingegeven in de Wijzonol Levensduurverwachting module, waarmee de levensduurverwachting van een object bepaald kan worden. In ideale omstandigheden kan met het LBH SDT Ultra Verfsysteem zelfs een buitenduurzaamheid van 12 jaar worden bereikt! Meer weten over de levensduur van de verflaag in uw specifieke situatie. Neem contact op voor meer informatie.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.