fbpx

Dag van de Chemie bij Koninklijke Van Wijhe Verf

Jonge gezinnen, oudere stellen en medewerkers die hun familie vol trots rondleidden. Ze waren er zaterdag allemaal tijdens de Dag van de Chemie op 6 oktober jongstleden bij Koninklijke Van Wijhe Verf in Zwolle. Voor de ongeveer duizend bezoekers waren rondleidingen, een informatiemarkt, foodstands en proefjes georganiseerd. Het familiebedrijf bestaat ruim 100 jaar en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer.

Kijkje in de keuken

Na ontvangst en een veiligheidsbriefing mochten de bezoekers op eigen houtje de fabriek verkennen. De werkende robotarm trok veel belangstelling en buiten was er een gezellige sfeer gecreëerd met muziek en een foodstand. Naast een informatiemarkt, waar zowel medewerkers als andere bedrijven de bezoekers informeerden over alle zaken rondom verf, konden belangstellenden ook zelf verf maken in het laboratorium van Van Wijhe Verf.

,,Leuk om meer over dit Zwolse bedrijf te weten te komen”, zegt Annemieke van Molegraaf. “Een kans om bij een verfproducent binnen te kijken, krijgen we niet vaak. En de manier hoe zij omgaan met duurzaamheid, vind ik erg interessant.”

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel dit product
Reviews over
Dag van de Chemie bij Koninklijke Van Wijhe Verf

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.