fbpx

De vernieuwde Wijzonol Verftechnisch Advies app

Wijzonol lanceert vandaag de vernieuwde Verftechnisch Advies app. Met de app is het voor de ZZP schilder nu nog gemakkelijker om op locatie in 2 minuten een professioneel en gepersonaliseerd verftechnisch advies en offerte te maken.

De werkdagen van schilders zijn vol en het maken van offertes kost veel tijd en gebeurt vaak in de avonduren. Om de schilder hierbij te helpen, heeft Wijzonol de Verftechnisch Advies app ontwikkeld. Een handige en gebruiksvriendelijke tool waarmee de schilder in slechts een paar stappen een compleet advies en offerte maakt. Dat scheelt dus veel tijd en moeite, zodat de schilder zich kan focussen op zijn/haar vakmanschap.Sinds de lancering van de app in 2017 zijn er al duizenden actieve gebruikers. Vanaf vandaag is de vernieuwde versie te downloaden met nóg meer functionaliteiten die het de schilder nog makkelijker maken.

Nu nog dichterbij

Heeft de schilder tijdens het maken van een advies een vraag aan een technisch adviseur van Wijzonol? Dan kan deze nu gesteld worden via WhatsApp, E-mail of telefoon. Zelfs videobellen is mogelijk! Zo heeft de schilder altijd direct persoonlijk contact en dit scheelt bijvoorbeeld weer een ritje met de auto. Zo draagt hij/zij ook op duurzaam vlak een steentje bij.

Een compleet advies inclusief gespecificeerde offerte

Met de Wijzonol Advies app heeft de schilder nu alle productinformatie in de pocket. Het is mogelijk om de productbladen te bekijken en het advies nog completer te maken door productinformatie toe te voegen. In een handomdraai maakt de schilder nu ook een gespecificeerde, professioneel opgemaakte offerte.

Gratis T-shirt in de pocket!

Om de lancering van de vernieuwde app te vieren, start Wijzonol vandaag de campagne ‘Jouw Wijzonol advies – In de pocket!’. Tijdens de campagne promoot Wijzonol de nieuwe functionaliteiten van de app. Als schilders de vernieuwde Wijzonol Advies app op hun telefoon hebben gedownload en laten zien op de verkooppunten van grossiers, ontvangen ze een gratis T-shirt. Voor de actie geldt op=op.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.