fbpx

Fietsen voor energie!

Maandag 10 oktober hebben Marlies van Wijhe, Marijke van Wijhe en Dick van Wijhe (2 generaties Koninklijke Van Wijhe Verf) de Groene Kikker Contest 2016 afgetrapt door te fietsen voor energie. Voor elke gefietste kilometer wordt er een sponsorbedrag gedoneerd aan het Ronald Mc Donald Huis. In deze themaweek zullen meer dan 100 collega’s van Koninklijke Van Wijhe Verf fietsen voor energie.

Ronald Mc Donald Huis

De Groene Kikker Contest 2016 staat dit jaar in het teken van het creëren van bewustwording op het gebied van energieopwekking en energieverbruik. Tijdens deze contest staan de onderwerpen ‘fun’ en ‘teambuilding’ centraal. Dit komt tot uiting in het event “Fietsen voor Energie”; een sportieve activiteit waarmee we laten zien wat voor fysieke inspanningen we moeten doen om energie op te wekken. Naast het kweken van bewustwording op het gebied van duurzaamheid, wilde het Green Team dit jaar ook graag een goed doel koppelen aan de activiteit. Voor elke gefietste kilometer, zal de Koninklijke Van Wijhe Verf een sponsorbedrag gedoneerd worden aan het Ronald Mc Donald Huis te Zwolle. Daarnaast wordt er een schilderbeurt aangeboden voor een ruimte aan de binnenzijde van het Ronald Mc Donald huis.

 

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Beoordeel dit product
Reviews over
Fietsen voor energie!

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.