fbpx

Lancering verbeterde AQUA Hechtprimer in de BIOseries van Wijzonol

Wijzonol Aqua hechtprimer BIOMet trots lanceren we onze verbeterde AQUA Hechtprimer BIOseries: hét bewijs dat topkwaliteit en duurzaamheid samengaan! Deze multifunctionele primer, met sterk verbeterde eigenschappen en drie keer meer biobased grondstoffen, is klaar om een blijvende indruk achter te laten in de markt! Verduurzaming mag nooit ten koste gaan van kwaliteit, dat is één van de gouden spelregels binnen Koninklijke Van Wijhe Verf, producent van professionele lakken en verven. En daarmee leggen zij de lat continu hoog. Na de muurverven is met de Wijzonol AQUA Hechtprimer BIOseries de volgende stap gezet om het assortiment te verduurzamen, zonder daarbij concessies te doen in de kwaliteit. Bent u ook benieuwd naar onze sterk verbeterde primer, met een soepelere verwerking en nog mooiere vloei?

Lees meer 

Waar verkrijgbaar?

De professionele lakken en verven van Wijzonol, waaronder de vernieuwde AQUA Hechtprimer BIOseries, zijn voor vakschilders en onderhoudsbedrijven verkrijgbaar via de professionele groothandel.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Lancering verbeterde AQUA Hechtprimer in de BIOseries van Wijzonol

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.