fbpx

Onderhoud bruggen in gemeente Waterland gestart

In mei is gestart met het schilderwerk van de bruggen in Monnickendam. In 2 jaar tijd volgt het onderhoud van andere bruggen in gemeente Waterland. Het onderhoud varieert van bouwkundig herstel tot en met de finishing touch van een nieuwe verflaag. Putter Schilderwerken uit Edam voert het onderhoud uit in opdracht van Gemeente Waterland.

De gemeente Waterland beslaat 10 kernen, zoals het pittoreske dorp Broek in Waterland en het voormalig eiland Marken. Marken staat bekend vanwege haar monumentale houten huizen en klederdracht. Historisch Monnickendam en Katwoude bekend om haar kaasboerderijen horen ook bij deze waterrijke gemeente. De andere kernen zijn Ilpendam, Overleek, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude. De gemeente Waterland heeft bewust gekozen voor een regionaal schildersbedrijf die het gebied goed kent. De ‘oude’ ophaalbruggen zijn veelal monumenten op zich.

In deze waterrijke gemeente is duurzaam onderhoud van bruggen erg belangrijk. Daarom is gekozen voor Wijzonol Grondlak HV en als eindlaag Wijzonol LBH Silicon Alyd Hoogglanslak. Deze laatste is onlangs vernieuwd en biedt een nog langere bescherming aan buitenschilderwerk.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Onderhoud bruggen in gemeente Waterland gestart

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.