Tijd voor Wijzonol

Met een buitenduurzaamheid tot 12 jaar is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak de duurzaamste keuze voor buitenschilderwerk. Wil jij bij het schilderen van je huis een mooi resultaat, maar ook je steentje bijdragen aan het milieu? Kies dan voor het LBH SDT Ultra Verfsysteem van Wijzonol. Een duurzame oplossing met optimale bescherming. Onovertroffen qua glans, kleurbehoud en levensduur.

 

NU duurzaam schilderen zonder concessies te doen

Met een buitenduurzaamheid tot 12 jaar is de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak de duurzaamste keuze voor buitenschilderwerk. Een buitenlak met een extreem lang kleur- en glansbehoud. Ook bij donkere kleuren.

Met de Super Durable Technology wordt optimale bescherming geboden tegen het Nederlandse klimaat. Wat resulteert in 20% meer buitenduurzaamheid dan alle andere verfsystemen. Bekijk de video voor meer informatie.

Probeer het Wijzonol LBH SDT Ultra verfsysteem zelf.

Wijzonol ontwikkelt duurzame kwaliteitsverf voor generaties. Wist je dat Wijzonol als eerste chemiebedrijf ter wereld het B Corp label voor duurzame bedrijfsvoering ontving?

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Tijd voor Wijzonol

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.