fbpx

Wijzonol 4SO Lakken: 4 seizoenen 1 product

Holland, land van wind en water. Maar ook het land van wisselvallig weer en niet lekker door kunnen met het buitenschilderwerk. Bij Wijzonol hebben we daar de oplossing voor: de vierseizoenenverf Wijzonol 4SO! Door continue innovatie op deze producten zijn het nog steeds één van de beste lakken in de markt. En dankzij dit soort producten kunnen schilders beter grip houden op hun werkplanningen, zolang het niet hard vriest of regent kan er worden geschilderd. 

4SO Hoogglans

Deze duurzame hoogglanslak heeft een uitstekend glansbehoud, wat zorgt voor een langdurig spiegelend resultaat. Het is probleemloos aan te brengen tijdens elk seizoen en ideaal op naar binnen draaiende ramen en deuren die bij minder gunstige weercondities niet te lang open kunnen blijven staan.

  • Hele jaar door te verwerken
  • Tot 8 jaar buitenduurzaam
  • Strakke vloei

4SO Grondlak

De perfecte basis in elk seizoen. Doet onder zo’n beetje alle omstandigheden wat een kwaliteits grondlak moet doen: strak vloeien, goed hechten, vlot drogen en goed dekken. Oók op de kanten. In combinatie met de 4SO Hoogglans staat deze grondlak garant voor duurzaam schilderwerk onder minder gunstige weercondities.

  • Hele jaar door te verwerken
  • Goed vullend
  • Strakke vloei 

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.