fbpx

Wijzonol feliciteert De Zaanderwijk Groep met VGO certificering

Afgelopen week ontving de Zaanderwijk Groep het VGO certificaat. Een vastgoedonderhoudsbedrijf met het VGO-keur heeft aantoonbare ervaring met alle onderdelen van resultaatgericht vastgoedonderhoud. De criteria voor het keurmerk omvatten naast de technische kwaliteiten ook minimale eisen ten aanzien van opleidingsniveau van de medewerkers, klanttevredenheid en de financiële positie. Het VGO-keur geeft opdrachtgevers daarom de zekerheid dat Zaanderwijk een financieel gezonde en stabiele partner is.

De ruime ervaring van Zaanderwijk met meerjarige prestatieovereenkomsten heeft beslist bijgedragen aan het behalen het keurmerk. Maar “de hoge scores uit het bijbehorende opdrachtgeversonderzoek geven het behaalde certificaat extra glans” aldus Fred Braaksma (DGA). Zaanderwijk is derhalve met ‘vlag en wimpel’ geslaagd voor het VGO-keur.

De Zaanderwijk Groep werkt al ruim 30 jaar voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VVE en scholen. Met vestigingen in Heerenveen, Alkmaar, Zaandam, Heerhugowaard en Urk is het bedrijf actief in noord- midden en west Nederland. Het vastgoedonderhoudsbedrijf is sinds 2008 bij meerdere opdrachtgevers actief met keten- en prestatiegerichte samenwerking. De VGO certificering is een logische vervolgstap en maakt Zaanderwijk tot een interessante partner voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar duurzame samenwerkingsvormen.

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Wijzonol feliciteert De Zaanderwijk Groep met VGO certificering

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.