fbpx

Wijzonol introduceert Verftechnisch advies app voor schilders

Met de Wijzonol Verftechnische Advies app maakt de schilder ter plekke een compleet verfadvies, gebaseerd op dezelfde methodiek en data die de verffabrikant hanteert bij het opstellen van uitgebreide verftechnische adviezen. De input voor de app is in de afgelopen decennia verzameld door de eigen verftechnische adviseurs van Wijzonol.

Advies met eigen naam en logo

De schilder kan met de Wijzonol verfadvies app een werk opnemen en ter plekke verwerken tot een verftechnisch advies ter onderbouwing van een prijsopgave. Via een eenvoudige vraag- en antwoordstructuur worden alle bouwdelen ingevoerd met een foto via de smartphone en op basis van de gekozen afwerking en kleur voorzien van een beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. Als alle onderdelen zijn ingevoerd worden de beschrijvingen samengevoegd tot één overzichtelijk verftechnisch advies met foto’s. Desgewenst kan de schilder meteen ook zijn prijs voor het werk toevoegen. Het advies wordt gepersonaliseerd met de bedrijfsnaam en het logo van de schilder en is klaar om te printen of mailen naar de opdrachtgever.

Professionele knowhow en profilering

Wijzonol wil met deze app de zelfstandige schilder en kleinere applicatiebedrijven laten delen in de professionele knowhow waarover het bedrijf beschikt. Met behulp van de app kan de gebruiker zich profileren als de professional die hij is en de particuliere opdrachtgever op een heldere wijze inzicht geven in de uit te voeren werkzaamheden. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de APP Store en Google Play of kijk op www.wijzonol.nl/professioneel voor meer informatie!

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.