fbpx

Zwolse vakman en verfwinkel vinden elkaar in de Assendorperstraat

Adverteren doet hij niet en een website heeft hij ook niet. Toch heeft Daan Snellenburg de schilderklussen min of meer voor het uitzoeken. Je moet net geluk hebben dat één van zijn vaste klanten Daans telefoonnummer wil delen. Zijn geheim? ‘Altijd een vierlaags verfsysteem met de meest duurzame verf plus de exclusieve Daan-garantie’, aldus de Zwolse vakman.

Schilder op de fiets

Daan Snellenburg is al meer dan 25 jaar schilder, waarvan de laatste 15 als zelfstandig ondernemer. Hij leerde het vak bij Lenferink in Zwolle. ‘Een fijn bedrijf, waar ze me de liefde voor het schilderen hebben bijgebracht. Maar een eigen bedrijf past beter bij me. Ik doe graag dingen op mijn eigen manier en kies m’n eigen klussen. Vervoer en transport doe ik altijd met de fiets. Dat is gewoon praktischer, zeker in de binnenstad. Ik heb een speciaal verstevigde transporterfiets waarmee ik heel veel kan vervoeren. Zelfs een ladder als het nodig is.’

Meer nieuwsartikelen

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.