fbpx

Blijburg

Blijburg

Project

Blijburg

Opdrachtgever

Stanja van Mierlo

Schilder

Vrijwilligerswerk

Blijburg en Wijzonol

Blijburg is een strandpaviljoen op IJburg en ligt aan het IJmeer. Toen Blijburg in 2003 haar deuren opende op de net opgespoten zandvlakte van IJburg, werd Blijburg in één klap beroemd. Blijburg sloeg in als een bom. Het nieuwe concept van een stadsstrand in Amsterdam trok veel bezoekers en nieuwsgierigen over de brug naar de nieuwe wijk IJburg. Inmiddels is Blijburg is niet meer weg te denken uit Amsterdam en vervult het een belangrijke rol in Amsterdam en omgeving.

Uitzicht over het IJmeer

Blijburg is in de afgelopen tien jaar drie keer verhuisd. In de zomer van 2015 opent Blijburg opnieuw haar deuren. Ditmaal op de mooiste plek tot nu toe.
Blijburg 4.0 bestaat uit een groot paviljoen van twee verdiepingen met een prachtig terras met een wijds en meesterlijk uitzicht. Overal waar je kijkt zie je de horizon en kijk je over het IJmeer.

Vrijwilligers

Voor het nieuwe Blijburg is een samenwerking aangegaan met Wijzonol Bouwverven. Het nieuwe Blijburg wordt helemaal geschilderd met producten van Wijzonol. Dave Zijderhand – Technisch Adviseur bij Wijzonol Bouwverven – tekende hiertoe een overeenkomst met Stanja van Mierlo.
Om de juiste producten te bepalen is een uitgebreid technisch advies gemaakt en ook tijdens de uitvoering van het werk – dat door vrijwilligers wordt gedaan – is er begeleiding vanuit Wijzonol.

Meer inspirerende projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

business-growth

Duurzame muren geverfd

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.