fbpx

Koolhof Schilderwerken kiest voor LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak

Koolhof Schilderwerken kiest voor LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak

Project

De Rechter

Opdrachtgever

De Rechter

Schilder

Koolhof

Nu tot 10 jaar buitenduurzaam, het verhaal

De Rechter in Steenwijk is een monument. Door een brand op 27 februari 2013 is het pand grotendeels verwoest. In 2014 is het pand volledig gerestaureerd.

Hoe is de keuze voor schildersbedrijf Koolhof tot stand gekomen?

De uitvoerende aannemer van de restauratie was Heldoorn in Zwolle. Vanwege de relatie die er is tussen Heldoorn en Koolhof hebben zij deze klus kunnen uitvoeren.

Waarom is er gekozen voor Wijzonol?

Koolhof werkte in het verleden sporadisch met producten van Wijzonol maar zijn dit de afgelopen jaren steeds meer gaan doen. Dit komt met name door de goede kwaliteit van de producten en de goede relatie met de groothandel (Mooij verf) en de samenwerking met Wijzonol.

Welke ondersteuning is er vanuit Wijzonol geweest tijdens dit proces?

Er is voor dit project een verftechnisch advies gemaakt. Tijdens de werkzaamheden is er vanuit Wijzonol begeleiding geweest.

Zijn de gekozen kleuren oorspronkelijke kleuren van dit pand?

Er heeft een historisch kleurenonderzoek plaatsgevonden en in samenspraak met de architect zijn daarna de definitieve kleuren bepaald.

Is er een levensduurverwachting advies gemaakt?

Voor dit bijzondere project is ook een levensduurverwachting advies gemaakt (LDV). Koolhof heeft dit als toegevoegde waarde ervaren omdat je niet zomaar kunt zeggen dat je altijd 10 jaar garantie op een werk kunt geven. Dit is afhankelijk van de ondergrond, kleurkeuze, situering, wel of niet reinigen etc. Door gebruik te maken van de LDV module van Wijzonol wordt heel inzichtelijk wat de levensduur van de verflaag is. Op een transparante en heldere manier, waardoor zowel het schildersbedrijf als de opdrachtgever weet waar hij aan toe is.

Levensduurverwachting

Meer inspirerende projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

business-growth

Duurzame muren geverfd

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.