fbpx

Nieuw hoofdkantoor Wehkamp Zwolle voorzien van lik échte Zwolse verf

Nieuw hoofdkantoor Wehkamp Zwolle voorzien van lik échte Zwolse verf

Project

Hoofdkantoor Wehkamp Zwolle

Opdrachtgever

Wehkamp Zwolle

Schilder

Lenferink Vastgoedonderhoud

Door de afgelopen Corona-periode ondervond Wehkamp Zwolle aan de lijve dat het thuiswerken zijn plek heeft veroverd. Met de verwachting dat deze positieve ontwikkeling zich voortzet in de toekomst, besloot Wehkamp eind 2020 dat er behoefte was naar een ander soort kantooromgeving. Het bedrijf verruilde het oude hoofdkantoor aan de Meeuwenlaan – waar het bedrijf al sinds 1974 gevestigd zat – voor de nieuwe locatie aan de Roelenweg in Zwolle. Door een efficiëntere indeling en de nieuwe hybride manier van werken, kon het vloeroppervlakte van 10.000 m2 worden teruggebracht naar 6.000 m2.

Hoofdkantoor Wehkamp WIJZONOL   

wehkamp wijzonol Wijzotex Mat    Wijzonol wijzotex mat in interieur Wehkamp Zwolle

Complete make-over tot eigentijds en duurzaam kantoor

Wehkamp Zwolle kantoor

Het pand, dat voorheen dienstdeed als kantoorpand voor Achmea/Zilveren kruis, onderging een complete make-over. Dit was nodig om volledig aan te sluiten bij de toekomstige manier van werken bij Wehkamp. Het pand voldoet aan energielabel A, wat pas vanaf 2030 een vereiste is. Het kantoor is van alle gemakken voorzien en heeft zo’n 350 werkplekken. Een groot aantal daarvan is flexibel. De nieuwe werkomgeving is een weerspiegeling van hoe Wehkamp wil (samen)werken: open, transparant én vernieuwend. Iedere afdeling heeft zijn eigen sfeer, met toegepast kleurgebruik en bijpassende materialen. Een aantal inspirerende vergaderruimtes en een grote open ruimte met bar, zorgen ervoor dat mensen elkaar op kantoor kunnen ontmoeten in een informele sfeer. In de kern op elke verdieping is er ook ruimte om even te ontspannen met een potje pool, tafelvoetbal of airhockey.

Zwolse Wijzonol voor een professionele aanpak

Verf Wijzonol Project Wehkamp Zwolle

De uitvoering lag in handen van Lenferink Vastgoedonderhoud uit Zwolle. Een team van vijf schilders voorzag alle ruimtes van de gewenste muurverven en lakken, op basis van het sfeer- en kleurplan. De muren werden behandeld Wijzonol Wijzotex Mat, een mooie hoogwaardige matte muurverf, die verkrijgbaar is in ruim 1.800 kleuren. Voor het binnenlakwerk is gekozen voor een watergedragen hechtprimer en aflak: de AQUA Hechtprimer en de AQUA Zijdeglans. Het resultaat is werkelijk verbluffend!

Over Wehkamp Zwolle

Wehkamp is al lang niet meer de fashion-store zoals veel klanten hen kenden, of zelfs het postorderbedrijf van de beginjaren. Wehkamp is een compleet online warenhuis met een assortiment van ruim 400.000 artikelen. Nog altijd op het gebied van mode, maar inmiddels ook helemaal thuis in wonen, beauty en baby & kind. De situatie rondom het coronavirus heeft de trend van online winkelen enorm versneld. Het online shoppen bleek voor veel mensen de uitkomst om veilig en coronaproof inkopen te doen. Het bedrijf zag in 2020 de nettowinst met 50% stijgen. De verwachting is dat de verhoogde omzetniveaus bij online retailers voor een groot deel structureel zullen zijn.

Wehkamp heeft in totaal ruim 135.000 m2 aan magazijncapaciteit in Nederland. In Zwolle, op het bedrijventerrein Hessenpoort staat het grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum van Europa. Een multifunctioneel en flexibel distributiecentrum van in totaal ruim 110.000 m2. In het distributiecentrum zijn ook de Wehkamp ‘s fotostudio’s gevestigd van waaruit fotografie wordt verzorgd.

Over Wijzonol

Wijzonol is vakverf sinds 1916, geproduceerd door Koninklijke van Wijhe Verf in Zwolle. Een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf. Van Wijhe Verf ontwikkelt en produceert duurzame coatings voor professionele schilders en kwaliteitsbewuste doe-het-zelfers. De producten zijn verkrijgbaar via de groothandel en bij de meeste bouwmarkten en verfspeciaalzaken.

Meer inspirerende projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

business-growth

Duurzame muren geverfd

Beoordeel dit product
Reviews over
Nieuw hoofdkantoor Wehkamp Zwolle voorzien van lik échte Zwolse verf

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Kies jouw online verfwinkel

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.