fbpx

RGS Resultaatgericht Samenwerken

‘…daarom zorgt RGS voor minder risico’s en meer continuïteit’

Onze accountmanager Danny Sparidaens informeert je graag hoe wij door samen te werken flink kunnen besparen op jouw onderhoudskosten.

Voorkom vervelende verrassingen in vastgoedonderhoud- en beheer en maak gebruik van het Wijzonol webbased programma. Hiermee krijgt u snel inzicht in de levensduur van verf in combinatie met weer- en omgevingsfactoren. Een must voor onderhouds- en renovatiebedrijven die door veranderingen in de vastgoedmarkt, steeds vaker zijn gehouden aan strenge prestatie-eisen. Profiteer ook van onze kennis en maak gebruik van ons aanbod. Samen gaan we voor een resultaatgerichte samenwerking en zorgen we voor minder risico’s en meer continuïteit bij vastgoedonderhoud.

Wat is Resultaatgericht Samenwerken?

De manier van traditioneel aanbesteden verandert door ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Opdrachtnemer en opdrachtgever gaan steeds vaker partnerships aan waarin wederzijdse afspraken over onderhoud en beheer worden vastgelegd in een prestatie-overeenkomst. Deze werkwijze is gunstig voor beide partijen.

Voordelen

De opdrachtgever heeft inzicht in de kosten voor beheer en onderhoud voor de vastgestelde periode. En de opdrachtnemer heeft meer vrijheid om de onderhoudsactiviteiten naar eigen inzicht te bepalen. In de praktijk blijkt dat Resultaatgericht Samenwerken onderhoudsbedrijven aanmoedigt om nieuwe technieken uit te proberen.

Waarom Wijzonol?

Het type onderhoud verschuift door Resultaatgericht Samenwerken steeds meer van inspannings- naar resultaatgericht. De prestatie-eisen die onderhouds- en renovatiebedrijven moeten naleven, vereisen ook kennis van verf- en diverse verfproducten. En daarin is Wijzonol al sinds 1916 specialist.

Wijzonol. De betrouwbare ketenpartner

Wijzonol wil in dit proces een betrouwbare ketenpartner zijn zodat onze samenwerkingspartners (nog) succesvoller kunnen ondernemen en kosten besparen.

Dat doen we onder meer door ons webbased programma waarin we de levensduur van verf in combinatie met weer- en omgevingsfactoren inzichtelijk maken aan onze partners. Zo weet u tijdig wanneer verfonderhoud noodzakelijk is en kunt u risico’s voorkomen en de continuïteit garanderen aan uw opdrachtgevers.

Ontvang het laatste nieuws over Wijzonol direct in je mailbox
Meld je aan

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
RGS Resultaatgericht Samenwerken

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.