fbpx

Jouw Wijzonol Advies? In de pocket!

In 2 minuten een advies en gespecificeerde offerte via je smartphone! Download de gratis app.

Haal meer succes uit je offertes met de verftechnisch advies app voor schilderwerk

Zelf een compleet en professioneel verftechnisch advies uitbrengen
In de avonduren nog een advies en offerte uitwerken na een lange dag schilderen? Dat hoeft niet meer! Met de vernieuwde Wijzonol Advies app maak je in 2 minuten op locatie een professioneel en gepersonaliseerd verftechnisch advies en offerte. Dat scheelt dus heel veel tijd en moeite, zodat jij je kan focussen op jouw vakmanschap.

De Wijzonol Advies app is dé app voor het beste schilderwerk! Het is een handige en gebruiksvriendelijke tool waarmee je in slechts een paar stappen een advies maakt.Om je te helpen, is de app nu vernieuwd met nóg meer functionaliteiten die het nog makkelijker maken!

Ontdek de mogelijkheden

De Wijzonol Verftechnisch Advies app:

  • Maak zelf een professioneel verftechnisch advies
  • Gepersonaliseerd en op maat, voorzien van eigen bedrijfsnaam en logo
  • Met uitgebreide werkbeschrijving per onderdeel
  • Inclusief foto’s en productinformatie
  • Gespecificeerde offerte
  • Direct in contact met een technisch adviseur van Wijzonol
  • Altijd en overal uitgebrachte adviezen bij de hand

Charl Koolhof (44), Koolhof BV uit Raalte.

“We gebruiken de app sinds de bouwvak. Ik had er iets over gelezen in een vakblad en een verftechnisch adviseur heeft me er vervolgens wegwijs in gemaakt. Als je met een smartphone kunt werken, kun je ook prima met deze app uit de voeten. Wij gebruiken de app vooral voor het maken van offertes. Zonder veel inspanning heb je een professioneel uitziende offerte met foto’s. Dat geeft net wat meer cachet en smoelwerk aan het geheel en is weer iets anders dan een getikt tekstje in Word. We hebben al veel positieve reacties van klanten ontvangen, met deze professionele uitstraling kunnen we ons goed onderscheiden.”

www.koohofbv.nl

Tom Dijkstra (28), Dijkstra Allround Schilderwerken uit Kampen

“Ik kwam de app kort na de lancering tegen in een folder van Wijzonol. Ik moest die middag naar een klant in Hattem en heb er meteen gebruik van gemaakt. Voor mij was snel duidelijk hoe alles werkt. Ik gebruik de app vooral voor schilderadvies aan klanten, de offertes maak ik met een ander programma. Dat mail ik dan samen in een pdf. Klanten zijn erg te spreken over de professionaliteit van het advies. Het is veel gedetailleerder dan voorheen. Ik maak een beschrijving van alle handelingen en voeg daar de producten en foto’s aan toe. Zo weet de klant precies wat ze te wachten staat en waar de prijs op is gebaseerd.”

www.dijkstraschilderwerk.nl

Adriaan Mendel (43), Schildersbedrijf Mendel uit Oldebroek
“Mijn jongere broer werkt bij Wijzonol en hij vertelde dat er een speciale adviesapp op de markt kwam. Toen die er eenmaal was, heb ik ‘m gedownload. In het begin was het een beetje wennen om met een app te werken, maar door de gebruiksvriendelijkheid had ik het snel onder de knie. Ik gebruik de app zowel voor advies als voor offertes. Hiervoor had ik vaak een standaard verhaaltje naar de klant toe, nu bied ik ze een professioneel en verzorgd advies met foto’s en bijbehorende offerte. Sinds ik de app gebruik, heb ik al een paar mooie opdrachten gekregen.”

www.schildersbedrijfmendel.nl

Nu nog dichterbij
Heb je tijdens het maken van een advies een vraag aan een technisch adviseur van Wijzonol? Stel deze dan via WhatsApp, E-mail of telefoon. Zelfs videobellen is mogelijk! Zo heb je altijd direct persoonlijk contact en dit scheelt bijvoorbeeld weer een ritje in de auto. Zo draag je ook op duurzaam vlak jouw steentje bij.

Een compleet advies inclusief offerte
Met de Wijzonol Advies app heb je nu alle productinformatie in de pocket. Bekijk de productbladen en maak jouw advies nog completer door productinformatie toe te voegen. In een handomdraai maak je nu ook een gespecificeerde, professioneel opgemaakte offerte.

Altijd bij de hand
Met de app kun je ieder uitgebracht advies opslaan en dus ook overal en op elk moment weer raadplegen. Dat scheelt een heleboel zoekwerk.

Een gratis T-shirt in de pocket
Om de lancering van de vernieuwde app te vieren, ontvang je een gratis T-shirt op de verkooppunten van grossiers op vertoon van de vernieuwde Wijzonol Advies app op jouw telefoon. Voor de actie geldt op=op.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Verftechnisch advies app voor schilders

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.