fbpx

Bescherm je houtwerk
tot wel 12 jaar

met de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Altijd de beste voor buiten

Wil je het altijd het beste schilderwerk buiten? Kies dan de LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Voor alle buitenschilders een duurzame oplossing met optimale bescherming. Beschermt je houtwerk tot 12 jaar!  Met Wijzonol kies je voor een oer-Hollandse kwaliteitsverf die de wisselende weersomstandigheden trotseert. 

 LBH SDT Ultra Hoogglanslak

beschermt houtwerk tot 12 jaar.

 
  • Buitenduurzaam tot 12 jaar
  • Extreem lang glansbehoud
  • Perfecte verwerking
  • Optimale droging
  • Biobased grondstoffen

De buitenlak met buitengewone prestaties voor de buitenschilder

Onovertroffen qua glans, kleurbehoud en levensduur. In alle omstandigheden. Altijd.

Buitenduurzaam tot 12 jaar
Extreem lang glansbehoud

De steeds extremer wordende weersomstandigheden zoals lange perioden van neerslag en zonbelasting betekenen meer belasting voor houtwerk. Nederland met zijn gematigd zeeklimaat kent neerslag in de vorm van regen, sneeuw, ijzel of hagel en heeft te maken met wisselvallige zomers en winters. Deze elementen zorgen voor een afname van de glans en duurzaamheid van een verflaag. De afname van glans bepaalt in veel gevallen het moment van overschilderen. 

*Levensduur/buitenduurzaamheid van de verf is afhankelijk van diverse factoren. Wat bij het ene pand werkt, kan bij een vergelijkbaar object in dezelfde straat totaal anders uitpakken. Dit omdat situering, ligging, functie of kleurstelling van invloed zijn op de degradatie van het schilderwerk en de ondergronden. Onder ideale omstandigheden is een buitenduurzaamheid tot 12 jaar te realiseren.

Perfecte verwerking
Optimale droging

De verwerking van een buitenlak vraagt vaak om goede omstandigheden. Maar ook bij mindere dagen met lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid of zonnige dagen met hogere temperaturen wil je altijd de beste prestatie bij het schilderwerk voor buiten. De snelle aanvangsdroging zorgt voor het beste resultaat waarbij vuilaanhechting nauwelijks kans krijgt. Ook de vloei blijft optimaal in alle omstandigheden.

Biobased grondstoffen
De buitenlak is gebaseerd op een biobased technology waarbij er gebruik gemaakt wordt van duurzaam herwinbare grondstoffen. Daarnaast is ook de CO2 footprint van deze LBH SDT weer gereduceerd.

Gemaakt door verfwetenschappers, getest door schilders.

93% van de schilders kwalificeerde bij een onafhankelijke test de prestatie van deze buitenlak als uitmuntend. Ga naar jouw grossier , vraag naar de beste voor buiten en ervaar het zelf.

Consumenten kunnen terecht bij de verf-behang-speciaalzaken en andere (online) verkooppunten. Vind een verkooppunt in jouw buurt

LBH SDT verfsysteem bij RGS trajecten en duurzaam vastgoedonderhoud

De laatste jaren is in de markt een trend waarneembaar naar het verder verduurzamen van woningen door vastgoedonderhoudsbedrijven. Ook de buitenlak speelt in dit proces een belangrijke rol in de vorm van het verlengen van de levensduur van de verflaag, omdat hiermee onderhoudsintervallen verlengd kunnen worden en daarmee de kosten verlaagd tot wel 20%.

De LBH SDT Ultra Hoogglanslak in combinatie met de nieuwe LBH SDT Ultra Grondlak zijn zeer geschikt voor die onderhoudssystemen waar hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen.

Een volledig systeem voor het beste resultaat. 2 lagen grondlak en 1 laag Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Het hele jaar door met de LBH SDT Ultra Hoogglanslak

De buitenlak levert ook buitengewone prestaties bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid in het vroege voorjaar en najaar.

Over Van Wijhe verf: De Koploper in duurzaamheid met meer dan 100 jaar ervaring

De Wijzonol lakken worden allemaal in Zwolle geproduceerd door Koninklijke Van Wijhe Verf. Een familiebedrijf met B-Corp certificaat en meer dan 105 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van verf. Altijd op zoek naar kleurrijke duurzame coating innovaties. Als oer-Hollandse verfproducent stimuleren we lokale verkoop, kijk voor de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Download de Wijzonol Advies app

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Altijd de beste voor buiten

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.