De vernieuwde Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Altijd de beste voor buiten!

Altijd de beste voor buiten!

Wil je het altijd het beste schilderwerk leveren met de hoogste kwaliteit? Kies dan de LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Een duurzame oplossing met optimale bescherming.

Onovertroffen qua glans, kleurbehoud en levensduur. Nu ook bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid.

★ Verbeterde droging
★ Verbeterde verwerking
★ Extreem lang glansbehoud
★ Buitenduurzaam tot 12 jaar
★ Biobased grondstoffen

Bekijk de brochure

Gratis Hoodie voor de beste schilders!

Laat zien dat jij en de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak samen de beste zijn. Maak een foto van jezelf met het blik als trofee en deel deze op Facebook of Instagram met #altijddebesteschilder.

De 100 leukste inzendingen winnen een limited-edition Wijzonol hoodie. De actie loopt tot 1 december, daarna maken we de winnaars bekend. De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid.

Wijzonol, cool hè

De bus tour is helaas tijdelijk on hold tot nader bericht.

Wellicht heeft u hem al gezien: de Wijzonol verfbus. Deze bus maakt een tour door heel Nederland om zo schilders persoonlijk kennis te laten maken met de vernieuwde LBH SDT Ultra Hoogglanslak.

Het klimaat in de bus is gereguleerd om de weerseffecten van de herfst na te bootsen en zo een realistische demo-ruimte te creëren.

Gemaakt door verfwetenschappers, getest door schilders.

93% van de schilders kwalificeerde bij een onafhankelijke test de prestatie van deze buitenlak als uitmuntend. Ga naar jouw grossier, vraag naar de beste voor buiten en ervaar het zelf.