fbpx

Bescherm je houtwerk
tot wel 12 jaar

met de oer-Hollandse Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Altijd de beste voor buiten - Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Altijd de beste buitenlakken

Op zoek naar de beste buitenlak? Wil je alleen de beste buitenverf? Gegarandeerd het beste schilderwerk buiten? Kies dan voor de beste buitenverf van Nederland. De LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Een buitenlak die je bijna het hele jaar kan gebruiken. Een echte buitenverf met een optimaal kleur en glansbehoud. Daarmee geniet je jaren van een mooi resultaat. Voor alle buitenschilders een duurzame oplossing met optimale bescherming. Deze buitenverf beschermt je houtwerk tot 12 jaar!  Met Wijzonol kies je voor een oer-Hollandse kwaliteitsverf die de wisselende weersomstandigheden trotseert. 

GOED

Wijzonol Dekkend Hoogglanslak

buiten schilderen in de zon.

TOT 8 JAAR BUITENDUURZAAM

BETER

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak

Wijzonol Silicon Alkyd Hoogglanslak

TOT 10 JAAR BUITENDUURZAAM

BEST

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Wijzonol SDT Hoogglanslak in combinatie met de SDT Ultra Grondlak

TOT 12 JAAR BUITENDUURZAAM

Buitenverf met buitengewone prestaties voor het buiten schilderwerk

Als je het houtwerk weer in de lak wilt zetten wil je dat goed doen en er lang van kunnen genieten!

Het klimaat van Nederland kent neerslag in de vorm van regen, sneeuw, ijzel of hagel en heeft te maken met wisselvallige zomers en winters. De weersomstandigheden worden steeds extremer, met lange perioden van neerslag en zonbelasting. Dit zorgt voor meer belasting van het houtwerk, met een afname van de glans en duurzaamheid van een verflaag tot gevolg. De afname van glans bepaalt in veel gevallen het moment van overschilderen.

De Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is speciaal ontwikkeld voor het Nederlandse klimaat. Deze buitenlak is onovertroffen qua glans, kleurbehoud en levensduur. In alle omstandigheden. Altijd.

Buitenduurzaam tot 12 jaar *

Extreem lang glansbehoud

Extreem lang kleurbehoud

Het mooiste vakwerk op een tegeltje

Dit buitenschilderseizoen verzamelen we de mooiste spreuken van en voor schilderend Nederland. Met welke spreuk kom jij de dag door? Wat inspireert en motiveert je om tot het mooiste resultaat te komen? 

Kwaliteit, kennis en ervaring sinds 1916: Oer-Hollandse kwaliteit buitenlak

Oer-Hollandse kwaliteit - Wijzonol lakkenDe Wijzonol lakken worden allemaal in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Door Koninklijke Van Wijhe Verf. Een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van verf. Er staat al 4 generaties een Van Wijhe aan het roer. Sinds een paar jaar zijn we B-Corp gecertificeerd. Altijd op zoek naar kleurrijke duurzame coating innovaties.  Als oer-Hollandse verfproducent stimuleren we lokale verkoop. Er is altijd een verkooppunt in jouw buurt!

Buitenverf met biobased grondstoffen

De buitenverf van Wijzonol is gebaseerd op een biobased technology waarbij er gebruik gemaakt wordt van duurzaam herwinbare grondstoffen. Dit wil zeggen: gemaakt van plantaardige grondstoffen die terug groeien binnen de levensduur van het product.  Deze grondstoffen blijven zich vernieuwen en raken dus nooit uitgeput. In tegenstelling tot fossiele grondstoffen.

Daarnaast wordt ook de CO2 footprint van deze LBH SDT steeds verbeterd. Wil je alle producten checken op CO2 footprint ga dan naar pagina CO2 footprint per product. Deze link vindt je ook op het blik zelf. Of lees hier nog meer over de duurzame ontwikkelingen van Wijzonol.

Wanneer kan ik het beste buiten schilderen?

De perfecte schildertemperatuur is 19°C, maar je kunt prima schilderen wanneer het buiten tussen de 10°C en 25°C is. Bij een te koude temperatuur droogt de verf niet snel genoeg en bestaat er een kans dat de lak slecht hecht. Bij temperaturen boven de 25°C droogt de verf juist te snel en is de kans op scheuren en blaasjes een stuk groter. 

Vrijwel het hele jaar te verwerken

Met de SDT Ultra hoogglanslak kun je bijna altijd schilderen. Deze buitenverf is speciaal ontwikkeld om ook bij lagere (5 graden) temperaturen en hogere luchtvochtigheid te schilderen.

Perfecte verwerking en optimale droging – ook bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid

De verwerking van een buitenlak vraagt vaak om goede omstandigheden. Maar ook bij “mindere” dagen wil je altijd de beste prestatie bij het schilderwerk voor buiten. De snelle aanvangsdroging zorgt voor het beste resultaat waarbij vuilaanhechting nauwelijks kans krijgt. Ook de vloei blijft optimaal in alle omstandigheden.

Meer tips over wanneer je het beste buiten kunt schilderen? Wijzonol collega Pieter geeft je buitenverf tips.

Buitenkleuren Inspiratie

Op zoek naar inspiratie ?

Buitenverf en grondlak. Welke grondlak kan ik het beste gebruiken?

Voor het beste resultaat is de combinatie met de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak aan te raden. Deze grondlak geeft een strak en glad oppervlak en bevordert de glansprestatie. 

Hoe je de beste voorbereiding treft en de juiste stappen neemt lees je hier. 

Wijzonol Buitenverf Verkooppunten

Voor de Wijzonol SDT Ultra Hoogglanslak kun je terecht bij de verf speciaalzaken en andere (online) verkooppunten. Vind een verkooppunt in jouw buurt.

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Het hele jaar door met de LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Wijzonol SDT Hoogglanslak Brochure voor de schilder

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Alles over verf: Wijzonol Kennisbank

Vragen? Neem contact met ons op.

Volg Wijzonol op social media

Volg de laatste ontwikkelingen.

*Levensduur/buitenduurzaamheid van buitenverf is afhankelijk van diverse factoren. Dit omdat situering, ligging, functie of kleurstelling van invloed zijn op de degradatie van het schilderwerk en de ondergronden. Vraag bij je verkooppunt hoe je de  buitenduurzaamheid tot 12 jaar kunt realiseren.

Kies jouw online verfwinkel

Beoordeel dit product
Reviews over
Altijd de beste buitenlakken

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.

Kleur toegevoegd aan Semppels

Deze kleur is toegevoegd aan jouw Semppels.

Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief​.